Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Powrót na targowisko - Kasza Manna zaprasza :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 07:34   #1
Kasza Manna
Zakorzenienie

Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
Red face

Powrót na targowisko - Kasza Manna zaprasza :)

wątek nieaktualny

Witam w moim wątku .
Niestety-stety znów tu trafiłam z nadmiarem kosmetyków. Będę wdzięczna za pomoc w pozbyciu się ich .

dokładki - na niebiesko

Warunki standardowe, czyli:
  • Wymiana adresów to przyklepanie wymiany – później nie interesuje mnie „dostałam lepszą ofertę”. Już raz mnie tak potraktowano i tylko dobra wola dla nowicjuszki uchroniła mnie przed wklejaniem negatywa/neutrala. Więcej tak się cackać nie mam zamiaru.
  • Umawiamy się konkretnie na termin (uznaję przypadki losowe, ale w każdym innym raczej proszę o skan nadania/nr przesyłki. Mam dużo cierpliwości, jednak codzienne dopytywanie się o wysyłkę, a w efekcie wysyłka okazuje się by nadana dwa tygodnie później… To niemiłe doświadczenie!) i formę wysyłki (czyli – żeby nie było, że jedno wysyła poleconym priorytetem, a drugie ekonomicznym (lepiej się dogadać, niż później wyczekiwać i pytać, czemu tak długo leci przesyłka)).
  • Na pytanie : „coś u mnie?” bez zaznaczenia, co chcesz ode mnie - nie będę odpowiadać, a nawet wchodzić w Twój wątek. W końcu nie mam punktu odniesienia.
  • Odpowiadam w Twoim wątku, Ty rób to także w moim (nawet, jeśli jest to tylko tekst w stylu: odpowiedziałam u siebie). Ułatwi to kontakt J
  • Nie ukrywam wad/dat produkcji/ważności/stanu kosmetyków i innych rzeczy – tego samego oczekuję od Ciebie.
  • Masz mniej przekupek - wysyłasz pierwsza.
Moja wish się wyczerpała, ale wciąż można kusić różnościami aktualnie chętna jestem na zapachowe mgiełki Avon, zwłaszcza granat i mango

zapraszam także do wątku ubraniowego, a w nim:

kurtka H&M
buty Cropp i Graceland

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2010-04-27 o 12:24
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując