Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 10:14   #4807
india83
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj strippi- idz Ty w końcu rodzić, bo my już doczekać się nie możemy

no i rozmawialiśmy wczoraj z TZ-em... widzę że naprawde zrozumiał co i jak, obiecał, że już nigdy tak nie zrobi, że teraz powie najgorsza prawde, bo nie chciałby żebym i ja mu tak kłamała...
ale powiedziałam mu twardo, ze daje mu ostatnią szanse wiec jak ja zmarnuje to mnie straci, bo ja nie mam zamiaru tak zyc
super więc teraz niech lepiej pilnuje złożonej obietnicy, bo stracic może tak naparwde wszystko. trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Witam Was w niedzielny poranek Właśnie gotuję rosołek, małż się wyleguje i mnie wkurza, bo co 5 minut mu zwracam uwagę, żeby ściszył telewizor. I jest dobrze 5 minut, dopóki mu się program nie znudzi przerzuca na inny kanał i znów głośno i już tak zostawia. A swoich myśli nie słyszę, uszy mnie bolą. Czy Wasi tż też tak mają czy to tylko mój "niedosłyszący", mozę powinnam go wysłać do laryngologa?

A i czekamy dziś jak na szpilkach na telefon od właścicieli, czy dadzą na dziś już klucze (jak się zdążyli wyprowadzić). No to trzymać kciuki

)
no mój niestety czasem tez przesadza z tv, ale wtedy tylko wystarczy mój zabójczy wzrok tak w ogole mój TZ wrócił dzis z nocki i zaczał sie do mnie przytulac,szaptac do uszka i przepraszac za wczorajsze zachowanie... bo jak pamietacie jeszcze pzred wyjsciem do pracy zdazylismy pokłócic się o "kółka".Jeszcze mu nie wybaczyłam bo powiedział wczoraj o mnei : wredne babsko zaraz przygotuje mu herbatkę w kubku z przykejonym podstawkiem - może ta kuracja przyniesie efekt

za klucze