2010-01-31, 10:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Napisane przez MisQa
oj strippi- idz Ty w końcu rodzić, bo my już doczekać się nie możemy
no i rozmawialiśmy wczoraj z TZ-em... widzę że naprawde zrozumiał co i jak, obiecał, że już nigdy tak nie zrobi, że teraz powie najgorsza prawde, bo nie chciałby żebym i ja mu tak kłamała...
ale powiedziałam mu twardo, ze daje mu ostatnią szanse wiec jak ja zmarnuje to mnie straci, bo ja nie mam zamiaru tak zyc
|
super więc teraz niech lepiej pilnuje złożonej obietnicy, bo stracic może tak naparwde wszystko. trzymam kciuki 
Cytat:
Napisane przez SSR
Witam Was w niedzielny poranek  Właśnie gotuję rosołek, małż się wyleguje i mnie wkurza, bo co 5 minut mu zwracam uwagę, żeby ściszył telewizor. I jest dobrze 5 minut, dopóki mu się program nie znudzi przerzuca na inny kanał i znów głośno i już tak zostawia. A swoich myśli nie słyszę, uszy mnie bolą. Czy Wasi tż też tak mają czy to tylko mój "niedosłyszący", mozę powinnam go wysłać do laryngologa?
A i czekamy dziś jak na szpilkach na telefon od właścicieli, czy dadzą na dziś już klucze (jak się zdążyli wyprowadzić). No to trzymać kciuki
)
|
no mój niestety czasem tez przesadza z tv, ale wtedy tylko wystarczy mój zabójczy wzrok tak w ogole mój TZ wrócił dzis z nocki i zaczał sie do mnie przytulac,szaptac do uszka i przepraszac za wczorajsze zachowanie... bo jak pamietacie jeszcze pzred wyjsciem do pracy zdazylismy pokłócic się o "kółka".Jeszcze mu nie wybaczyłam bo powiedział wczoraj o mnei : wredne babsko zaraz przygotuje mu herbatkę w kubku z przykejonym podstawkiem - może ta kuracja przyniesie efekt 
za klucze
|