Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy wybaczyłyście?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 11:07   #251
lea88
Zakorzenienie

Dot.: Czy wybaczyłyście?

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Przerasta mnie udowadnianie na forum, ze i jak mocno go kocham. Wystarczy w zupelnosci, ze on to wie i czuje.
No wlasnie szczerze mowiac nie wiem po co ciagle odpisujesz na wszystkie posty po 10 razy to samo. Jakbym byla czegos pewna to bym napisala raz i potem wiecej juz sie nie odzywala. Jak ktos inny nie wierzy nie chce rozumiec to jego sprawa. Nie rozumiem po co chcesz nas o tym tak bardzo przekonac? Co to zmieni?
Mowisz, ze tu sie zrobil prawie "twoj" watek, a sama go takim uczynilas odpowiadaniem na kazda zaczepke i uszczypliwa polemika.
Naprawde jakbym byla mocno przekonana o tym co czuje i robie to bym przestala dawno juz walczyc z takimi kometarzami. Wlasnie to ze ciagle odpowiadasz na kazdy post rozpisujac sie bardzo i wnikajac we wszystko szczegolowo sprawia, ze przestajesz byc wiarygodna. I nie chodzi mi o to, ze zmyslasz swoja historie, ale ze sama do konca nie wierzysz w to co piszesz.

Ja nie mam zamiaru cie przekonywac ze to co robisz jest dobre/ zle, ale wg mnie zyjecie z mezem dniem dzisiejszym i nie pubudujecie zadnych solidnych podstaw na przyszlosc. Wasza sprawa.

Edytowane przez lea88
Czas edycji: 2010-01-31 o 11:25
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując