2010-01-31, 12:38
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90
|
na poczatku nie powiem bo cięzko jest sobie coś włożyc do ka a wyciągnąć tym bardziej( raz przyszczypnełam sobie paznokciem białko oka przy zdejmowaniu ) ale po miesiącu mas ztaka wprawe ze bez lusterka umiesz zakładac i zdejmować- wiem bo nosze soczewki od prawie 3 lat
Cytat:
Napisane przez neheszta
ja dziś trzaskam winko z tz całą noc
|
tylko żeby dzieci z tego nie było   
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA
no chyba przez ex, mam takie nerwy na niego, że bym mu wszystko wykrzyczała w twarz  gnojek jeden.
Z drugiej strony ogarnia mnie strach przed byciem singlem, starym singlem  raaaany mam 1000 myśli na sekunde, nie moge nadążyc za sobą 
|
bycie singlem nie jest takie złe ale bardziej przeraża myśl ze bedziesz siedzieć sama w domu , bo kolezanki albo maja chlopaków albo sa zamężne. nawet wczoraj rozmawiałam o tym z kolezanka ze jak bysmy teraz rozstały sie z Tż to nie miałybysmy kolezanek na impry- bynajmniej w moim przypadku tak jest, a nagłe przypomnienie sobie o jakiejs zapomnianej kolezance i na sile sie kumplowanie jest dla mnie troszke upokarzjace- bo przez tyle czasu nie miałam dla niej czasu, ciagle siedziało sie z Tż a teraz nagle ze mnie wielka kolezanka rozumiem co przeżywasz Siwulku 
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88
|
według naukowców by sie skutecznie odkochac potrzeba 2- 2,5 roku. więc głowa do góry 
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90
Hmm te z krótką wyglądają jak szczurki  ale kazdy pies jest kochany.
Moj jest z długowłosej matki i krótkowłosego ojca więc jest półdługowłosy   i ma siersc wlasnie taka w sam raz ,puszystą gęstą lśniącą  mój Chi najlepiej wygląda po kąpieli
No własnie chorują- dopadają ich choroby uzębienia i przewodu pokarmowego.
Pamietam z początków jak moj Chi nie chcial jesc suchej karmy ktora powinny jesc te psy . no i w zwiazku tym karmiłam go Animondą karmą mokrą którą też odrzucił ,więc teraz dostaje gotowanego kurczaka z ryżem i marchewką- i of course wybiera tylko kurczaka  teraz jego żołądek się przyzwyczaił ,wczesniej jak zjadł np. coś z co spadło na ziemie ze stołu lub z blatu kuchennego odrazu mial rozwolnienie, po wszystkim co nie bylo kurczakiem mial rozwolnienie.
Teraz brzuszek sie przyzwyczail i jest dobrze. 
|
kurcze troszke kłopotliwy i drogi w utrzymaniu jest ten piesek- ale za to sliczny, podobaja mi sie te szczurki
|
|
|