Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 12:44   #3140
Claaire
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
kolejna wczorajsza studniówiczka się melduje!
U mnie impreza skończyła się o 4 szkoda, bo nawet nie wiedziałam kiedy zleciała ta studniówka
Bawiłam się świetnie, orkiestra super (mimo, ze zapomnieli zaśpiewać "sto lat" naszemu koledze, który w sobotę skończył 20 lat- sami mu zaśpiewaliśmy przy stole) jedzenia wystarczyłoby jeszcze dla całego wojska no i atmosfera.
trochę głupio mi było, bo mój Tż nie chciał za bardzo tańczyć, nie znał tam prawie nikogo, a kiedy jakiś chłopak z naszej klasy zapraszał dziewczynę do tańca, tańczyliśmy do przerwy. Czasem były to 4 piosenki czasem 8.
Zdarzyło mi się go tak ostawić na dłuższy czas, bo jakiś kolega poprosił mnie do tańca i chyba był trochę zły na mnie o to.

Ale ja też byłam u niego na studniówce jakoś się odnalazłam wśród jego klasy i tam bawiłam się świetnie. Zresztą często spotykamy się z jego znajomymi, więc nic by się nie stało gdyby sam się zintegrował z moją klasą
Dlatego chyba najlepiej iść samemu na studniówkę, ewentualnie z kimś, kto czułby się dobrze wśród twojej klasy .

Nie chodziłam na sesje zdjęciowe, więc pewnie będę na niewielu zdjęciach. Jak tylko jakieś dostanę, pochwalę się Wam
Super, że Ci się udała studniówa
Oj szkoda jeśli chodzi o to, jak czul się tam Twój Tż... ale myśle, że mógł sobie tam poradzić, poznać innych itp., w sumie u mnie wszyscy zacieśnili więzy przy piciu
No trudno, nie przejmuj się tym, może był nie w humorze lub coś.
Dobrze, że Ty się super bawilaś

A ja tam myślę, że najlepiej wlasnie jest iśc z własnym chłopakiem Jakoś nie wyobrażam sobie inaczej ..