Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Ciuszki,akcesoria dla dzidziusia i dla mamy-spodnie, bluzki,s,m
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 14:02   #15
Violette_24
Zakorzenienie

Przekupka: 158 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Ciuszki,akcesoria dla dzidziusia i dla mamy-spodnie, bluzki,s,m

kosmetyki

-krem do ciała oriflame milk&honey, nowy, zafoliowany

-cien organiczny pierre rene, jak gliter mac tylko drobniejszy, kolor miedziany-rudy, mieni się, ok 1 łyzeczki w oryginalnym opakowaniu

-odsypka (15 kuleczek +) meteorytów guerlain- meteorites perles poudre lumiere clat pur, teint beige 02, kolekcja 2010, OP01, G55288

-paletka cieni lancome color design, 4 cienie z lusterkiem, metaliczne złoto, biały paskowy ze złotymi delikatnymi drobinkami, metaliczny róż ze złotymi drobinkami, brazowy matowy, cienie sa super, nie osiadaja w załamaniach, długo sie utrzymuja ale oddaje bo jakos zadko uzywam, najwieksze zuzycie rozowego, kod 7D156, datecalculator sugeruje ze cien jest po terminie ale jakos nie zauwazyłam zadnych zmian-zero zapachu, zmiany konsystencji, reakcji uczuleniowej, tester

-zel na blizny contratubex, nowy, chyba na razie nie bedzie mi potrzebny

-lakiery do paznokci-sephora-delikaty róż, kilka razy uzyty, oriflame do frncza-połowa, essence uzyte po 2 razy-super kolorki-malinowy i morelowy

-szminka oriflame 3w1 (pomadka, balsam i błyszczyk)kolor spectacular nude, maznieta max 3 razy, pedzelkiem, nie odpowiada mi
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...adka-3-w-1.htm

-dotleniający krem pod oczy Oriflame, uzyty raz czy dwa, wydajny, lekka konsystencja, fajnie nawilza, odswieza ale ja potrzebuję juz mocniejszego uderzenia, otwarty 14.09. br

-krem do ciałą oriflame, uzyty raz, swiezy zapach cos a la ogórek, lekka konsystencja, nawilza, na ciele pozostawia lekki zapaszek, ledwo wyczuwalny, przyjemny

-farba do włosów bez amoniaku, jak na foto, 2X

-miniatura kremu zwezajacego pory estee lauder idealist, 3,5/7ml, wydajna, swieza

-miniaturka szminki estee lauder, kolor rózowo-fuksjowy, delikatne drobinki, trwała, swieza, uzyta pędzelkiem 2 x

-1 nowy masager na cellulit na baterie (trzeba dokupic)

-balsam oriflame 400 ml, ponad połowa ,wysokie noty na KWC:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ma-zbozami.htm

-zel nawilzajacy do masazu oriflame seria silk, sliczny zapach, ubytek chyba widac-do kreski pod napisem oriflame

-zel punktowy na wypryski IWOSTIN, ponad połowa, baaardzo wydajny

-krem dermika variete nawilzajacy z filtrami, otwarty 10.07.10, uzyty raz czysta szpatułką, pachnie cytrusami, dobrze sie wchłania, nawilza, jednak mam zbyt tłustą cere na taki krem, przechowywany własciwie

WIELGACHNA PUCHA ZELU Z KORY DĘBU, UBYTEK OK 10%, DOSKONALE SIE SPRAWDZA PRZY NADMIERNEJ POTLIWOSCI STÓP, ALE TAKŻE JAKO ZEL ŁAGODZĄCY DOLEGLIWOSCI ZWIAZANE Z WSTYDLIWYM DOSC PROBLEMEM JAKIM SA HEMOROIDY, FIRMA FARM VIX

MOGE ZROBIC TEZ ODLEWKI Z OSOBISTYCH FLACHONÓW ALE BĘDĘ PROSIŁA O PRZESŁANIE ATOMIZERÓW, GDYZ TAKOWYMI NIE DYSPONUJĘ

ILOSC ML OGRANICZONA

MĘSKIE:

DIOR HIGHER ENERGY EDT 10 ML

DIOR HOMME SPORT EDT 5 ML

GIORGIO ARMANI DIAMONDS EDT 5ML

KENZO AIR EDT 5 ML

DAMSKIE:

ORIFLAME EMBRACE HER INTENSE 30/50 ML FLAKON

CHANEL ALLURE EDT 4/5 ML ATOMIZER

DEMETER PINA COLADA 15/18 ML ATOMIZER

DEMETER APPLE LOLIPOP 12/15 ML SPLASH

CK EUPHORIA 5ML

NOA CASCHAREL 5 ML

TEA TREE OIL, ORYGINALNY, MNIEJ NIZ POŁOWA, BARDZO WYDAJNY, ODPOWIEDNIO PRZECHOWYWANY, SUPER NA TRADZIK, OPARZENIA A NAWET PŁUKANIA GARDŁA

MACZEK CLINIQUE TESTER, UZYCIE KILKA %-NA INNY RÓŻ LUB BRĄZER

DERMACOL, KOLOR JASNY RÓŻOWY ALE NA TWARZY WYGLĄDA NATURLANIE, ODCIEN NA RECE ALE NIE UCHWYCIŁAM KOLORU, UZYTY KILKA RAZY JAKO KOREKTOR ALE OPAKOWANIE W STANIE OPŁALANYM, POOBIJANE, POZDZIERANE OD MIZIANIA SIE Z INNYMI RZECZAMI W KOSMETYCZCE

OGROMNE OPAKOWANIE KREMU DO RAK ORIFLAME MORELA Z BIAŁA HERBATA, PIEKNIE PACHNIE, UZYTY KILKA RAZY

Edytowane przez Violette_24
Czas edycji: 2010-11-19 o 16:02
Violette_24 jest offline Zgłoś do moderatora