Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
toskaKrk my też kupimy Czystą de Lux Żołądkową O taniec się nie matrw, do Boltona bujanko fajnie wychodzi Kasa sie skombinuje, kasa zawsze daje się jakoś skombinować, a ważniejsze jest, byś była zdrowa!
Cytat:
Napisane przez certina4
hej
co to za balsam?
Lain gratulacje  my mieliśmy w ubiegłym tygodniu pół roku do ślubu  Macie już jakieś plany?
w ogóle powiedzcie mi bo nie doczytałam czy Wy już macie umówionego fryzjera i makijażystkę na dzień ślubu? No i na którą godzinę sie umawiać jeśli mam ślub na 15.30? Stwierdziłam że jakoś wolno nam idą te przygotowania do ślubu  , oboje z TŻ jesteśmy zapracowani i ostatnio nawet jak już chcemy coś ustalać to oboje jesteśmy niezdecydowani i kończy się na przesunięciu problemu (np. dekoracji sali ) na inny termin ( kolejnej rozmowy ) 
|
Tak, mam umówionego fryzjera na 11, makijaż na ok.13, ślub na 17
Próbne zrobię przy okazji jakiejś uroczystości, a jak się nic nie trafi po drodze, to zrobię na początku sierpnia, by nie pamiętała... może na panieński?
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
|
głowa do góry, mam nadzieję, że będzie lepiej 
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
Ja mam ślub o 15, do fryzjera jestem zapisana na 8 a na makijaż na 11. Nam jakoś też wolno idą załatwienia. A teraz to mi się już odechciało, TŻ jakoś mało się interesuje tym wszystkim albo zapomina, co oczywiście jest moją winą. Zamilknę bo jeszcze za dużo napiszę i będę żałować
|
Twoją winą, że On zapomina? Nie gadaj bzdur! Faceci już tacy w większości są, myślisz, że mój pamięta, że należałoby coś do ślubu zrobić? Ja np pytam co sądzi o... na co mój "jak Ty uważasz, jak Ty myślsiz, ja nei wiem..."  Tacy w większości są faceci, sprawy ślubno-organizacyjne ich najczęściej przerastają 
Cytat:
Napisane przez can't be perfect
hej dziewczynki
a ja mam taki problem.. czy między 17,5 a 18 w romiarze obrączek to jest duża wyczuwalna równica?? bo teraz się zastanawiam czy dobrze że wzięłam rozmiar 17,5.. niestety z tego typu co przymierzalismy nie było mojego rozmairu, a u jubilera mieli do mierzenia takie ceniutkie krązki i 18 była trochę za duża.. TŻ mówi żeby zadzwonic, ale zamawialismy obrączki 2 tygodnie temu więc może juz je robią/są zrobione.. oani powiedziała że nie będzie problemu żeby powiększyć 0,5 - 1 rozmiara, ale TŻ mnie denerwuje że będzie widać że była powiększana..
no i ogólnie mam takie dziwne palace, bo mam grube kostki a palce ogólnie szczupłe, więc cięzko mi przecisnąć przez tą kostkę obrączkę, a potem mi ona lata... 
|
wiesz co nie wiem co Ci poradzić, ja np pierścionek (węższy) mam 14, obrączka w zwiazku z tym, ze szersza, to 15, mieszyłam 14,5 i różnica jak dla mnie była odczuwalna. Ja też mam grubsze kostki, a potem jest luźniej, ale żeby było luźniej, to przez kostkę obrączka przejść musi, a Tż nie będzie się z nią przed ołtarzem mocował 
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
A wykonywałaś już depilację woskiem/pastą?
Bo ja myślałam o depilacji pach, ale się boję, no i nie wiem czy nie za późno już 
Jak długo trwa zanim zaczną włoski odrastać?
Któraś z Was dziewczyny ma doświadczenie w tej kwestii?  
|
to chyba zależy za którym razem, bo np. po 1szym razie już w pierwszym tygodniu odrastają te, co ich przy depilacji widać jeszcze nie było, ale były już przy powierzchni. Po 2-3 razach włosków jest mniej i wolniej odrastają, wtedy nawet do 4 tygodni (zależy od miejsca wyrywania i indywidualnie w jakim tempie komuś rosną)
|