Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 14:19   #106
Heroin Chic
Raczkowanie

Dot.: Małe jest piękne - czyli grupa wsparcia dietowego dla niewysokich kobiet :)

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o ćwiczenia to głównie szaleję na orbitreku... więc nie wiem czy to mięśnie...
Hmmm generalnie, żeby wyrobić masę mięśniową to nie jest tak prosto podobno. Trzeba wykonywać odpowiednie ćwiczenia i miec specjalną dietę na masę (wysokobiałkową i przede wszystkim WYSOKOKALORYCZNĄ) a ty chyba jesz bardziej dietkowo, aniżeli na masę. Sama nie wiem ja mam np tak że potrafię ważyć 2 kg wiecej niz kiedys i wygladac szczuplej niz wtedy (tak mowia ludzie przynajmniej) .
Sama nie wiem z czego to wynika?

Cytat:
Napisane przez Monorola Pokaż wiadomość
Winyl orzechy nerkowca, warzywa i jabłka
martaj145 na pewno nie będziesz wyglądać jak młody Pudzian! po pierwsze musiałabyś mieć nadwyżkę testosteronu, i to aż w takim stopniu, że musiałbyś się golić codziennie na twarzy, a po drugie specjalny trening wielogodzinny codziennie. Nie ma szans Także nie usprawiedliwiaj się kochana!
Mhm dokładnie, trening o odpowiednich porach, specjalna dieta na mase no i przede wszystkim sam fakt, że kobieta nie może mieć tak rozbudowanych mięśni jak mężczyzna. Nawet taka madonna, która ćwiczy cały czas jest po prostu umięśniona, ale nie ma rozbudowanych barów. Więc głowa do góry, po prostu wykonuj ćwiczenia tlenowe, a nie beztlenowe (wejdz na fitness tam Ci dziewczyny doradzą) i będziesz miała szczuplutkie i jędrne ciało, a nie flaczka

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to brzmi dobrze, nie nazwałabym tego absolutnie grzeszeniem :P. Tylko jak mięso to bez ziemniaków, a z sałatką i będzie wzorowo .

Ja dzisiaj wstałam o takiej porze, że od razu obiad był -.- (a miałam się uczyć od rana ) więc jak narazie zjadłam:
- zupę pomidorową
- indyka z surówką

Chyba się przejdę na zakupy. Przydałoby mi się siemię lniane, migdały i naturalne jogurty. Co jeszcze polecacie, jako "must have" jedzeniowy dla zdrowo odżywiającej się/odchudzającej się osoby?
Też dziś wstałam późno, ok 13 Nigdy mi sie to nie zdarza, ale bylam tak zmeczona, chyba spalam xxxxx godzin. A co do teg must have to mnie sie wydaje, ze musisz sama zdecydowac co lubisz. Ja kupuje zawsze szpinak w liściach (bo bardzo lubię), jakies inne warzywka gotowane, sałatki z tuńczyka, serki wiejskie, mandarynki, jabłka, herbatki smakowe (smaczne i mozna sie zapchac), slodzik, otreby granulowane jablkowe i to chyba na tyle

Cytat:
Napisane przez Monorola Pokaż wiadomość
Aangel86 ( czasami jak mam takie dni jak wczoraj to nie mogę normalnie....
julitta17 trzymam kciuki za zaliczenie i dzięki za wsparcie
Heroin Chic pewnie masz racje z tą kolacją, ale nie przytyłam po wczorajszym tak strasznie dużo Tzn przytyłam tyle ile schudłam, więc cały wysiłek poszedł na marne.... Więc masz racje ja doskonale wiem co powinnam wybierać do jedzenia, problem polega na tym żebym w odpowiednim momencie sobie o tym przypominała i chyba faktycznie będę sobie planowała... mniej więcej
Ja tez nie jestem fanką alkoholu... I dobrze mi z tym
psyhe666 może dużo ćwiczysz i tłuszcz zamienia się w mięśnie co na bilansie energetycznym wychodzi na 0?
Nie przytyłaś, tylko po prostu wtedy zleciała ci woda z organizmu i się tak jakby hmmm uzupełniła Powoli i bedzie dobrze

No a ja dzisiaj rozpoczęłam dzien poznym sniadaniem (o 13) i zjadlam grahamkę z twarożkiem chudym i na to posmarowalam serkiem waniliowym, a druga polowka z piersia z indyka i plasterkiem malym sera niskotluszczowego 13% no i jestem szczesliwa bo dzis na wadze bylo 47.7 oby na stale! Jaka u Was pogoda jest? Bo u mnie cieplo sie zrobilo (stosunkowo cieplo, bo temperatura blizej zera) i teraz jest okropnie, bo sie roztapia wszystko wolalam juz mroz chyba.

57 - 56 - 55 - 54 - 53 - 52 - 51- 50 - 49 - 48 - 47 - 46 - 45
Heroin Chic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując