3 charytatywne licytacje - suknia by E.Minge, "Esmeralda" i Noc w Sheratonie
Witam Was na plotkowym 
Znacie mnie pewnie głownie z Misji w Zambii i Adopcji Serca, ale dzis proszę Was o coś innego 
Dziś mam prośbę do Wszystkich, którzy znają tegoroczne Panny Młode poszukujące kreacji ślubnej.
Dwie małe dziewczynki - Amelia i Wiktoria potrzebują pomocy. Mogą ja uzyskać jeśli ktoś w ramach licytacji zakupi jedną z 3 pozycji w ramach akcji charytatywnej Panny Młode (szczególy www.panny-mlode.pl)
Sama sesja doroczna to zabawa charytatywna kilkudziesięciu zgłoszonych panien młodych, w zamian za taką ilość statystek w bieli, koronkach i satynie ślubnej - firmy płacą pieniądze na rzecz dziecka z danej edycji (kilku fotografów wykonuje zdjęcia Panien Młodych z ich produktami itp). Szczegóły na www dla zainteresowanych 
ale po ostatniej edycji mam kłopot i potrzebuje Waszej pomocy. dostałam na akcję dwie suknie ślubne oraz voucher na Noc Poślubną (lub Walentynkową ) w Sheartonie. Jedna z sukienek to kreacja projektu samej Ewy Minge więc naprawdę piękna rzecz.
29 stycznia ruszyły licytacje, poszukuję Panien Młodych, które chcą przy okazji swojego ślubu zrobić coś dobrego - dochód z sukienek i z vouchera jest w całości i bezpośrednio przelewany na konta dziewczynek. Wiem, że zwykle najpopularniejsze jest poproszenie gości o misie zamiast kwiatów itp. , ale może i na tę formę się któraś skusi?
Może macie kuzynki? koleżanki w pracy biorące w tym roku ślub? Jesteście na innych forach gdzie możecie podrzucić link do akcji i pomóc mi to troszkę rozdmuchać?
Po jednym zdjęciu sukienek w załączniku
Pomóżcie mi proszę.
Bo sama nie dam rady zdobyć dla nich większych środków.
pozdrawiam
Agnieszka
Licytacje sukienek są do 31 marca (można je obejrzeć i przymierzyć w atelier Ewy Minge w Poznaniu przy starym Rynku 92) a Nocy w Sheratonie - do 12 lutego (ZAKOŃCZONA) , żeby w Walentynki tez można było wykorzystać voucher
Licytacje i szczegóły na www.panny-mlode.pl/licytacja
Edytowane przez ava80
Czas edycji: 2010-02-22 o 09:04
|