Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 17:15   #620
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Pisze wlasnie o tej.Owszem nie byly nigdy przecenione,ale pojawily sie w sklepach wraz z kolekcja zimowa,a teraz chyba figuruja jako kolekcja wiosenna wiec beda przecenione zapewno podczas kolejnych wyprzedazy
No właśnie, to że niektóre rzeczy z poprzedniej kolekcji, które zazwyczaj pojawiły się jako ostatnie przed wyprzedażami, przechodzą na następny sezon mnie już nie dziwi i od kiedy pamiętam tak w Zarze jest (co nie oznacza, że np. w czasie poprzednich wyprzedaży w sezonie wiosna/lato nie przesadzili zostawiając praktycznie pół sklepu nie przecenionego )

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
ja pamiętam jedną dziwną sytuację, otóz podobał mi się przeceniony w lecie żakiecik znalazłam jedną jedyną xs(kosztował po przecenie 79.90) Przy kasie okazało się, że jest z nowej kolekcji i kosztuje 199zł....Dodam, że nie miał papierowej metki to się nie sprzeczałam....ale ten sam w rozmiarze M kosztował juz 79.90. (sic!)
Naprawdę? Jeśli to byłby ten sam model, to nie miałabym skrupułów, tylko poszła z nimi obydwoma do kasy i poprosiła o sprzedanie go w cenie z metki tego drugiego

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora