2010-01-31, 17:54
|
#360
|
|
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2004-10
Wiadomości: 1 852
|
Dot.: Gotowanie na parze
Ja zrobiłam gołąbki w parowarze. Najpierw wsadziłam na 40 minut całą główkę kapusty. Później oddzieliłam liście i na każdy nakładałam farsz (ugotowany na pół-miękko ryż, mięso mielone, podsmażona cebulką z czosnkiem, zioła, surowe jajko, sól, pierz i papryka w proszku), zwinęłam i znowu do parowaru na 50 minut. Wyszły pyszne! Sos pomidorowy robiłam już tradycyjnie, w rondelku na gazie 
A parowar mam ten: http://www.elektrobox.pl/kupic_img/8...ra-compact.jpg
Edytowane przez houseofcolours
Czas edycji: 2010-01-31 o 17:56
|
|
|