Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole część IV pt. "Żółwiusie, fakciusie i inne tegeśki xD"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 18:05   #1215
minus
Wtajemniczenie

GG do minus
Dot.: Pogaduchy po szkole część IV pt. "Żółwiusie, fakciusie i inne tegeśki xD"

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
zdołowałam się. wszyscy piszą/mówią, że już się uczą do matury- tzn. do matematyki, polskiego i języka obcego i narzekają, że tak mało czasu. A ja zdając do tego pod. biole, roz. chemie i matme jeszcze nawet nie zaczęłam nic robić i myślę, że mam jeszcze masę czasu. i nie wiem czy to inni przesadzają z tą maturą czy ja sobie tak to olalam
mój brat też pisze teraz maturę i również się już bierze... Wiesz, myślę, że lepiej zacząć się uczyć teraz, a później sobie przed powtarzać. Może Ci później czasu zabraknie ?

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
Ja sama nie wiem co mi jest
ciagle sie na niego złoszcze bez powodu, to trwa już jakiś czas
Przeproś go, obiecaj poprawę i wrzuć na luz

Cytat:
Napisane przez Sardelka Pokaż wiadomość
Minusek a u mnie nawet, nawet xD ubolewam tylko nad tym, że mi się ferie skończły ;/ jeszcze mam tyle nauki, ale jakos ani mi to wisi, ani mi to dynda haha xD i strasznie zimno u mnie brrr aż○ się nie chce wychodzic z domu. a u Cb co tam ?

a my znów ostatnio ciagle w kosza gramy, bo siatki mam przesyt, na prawie każdym wfie przez 2 lata gralismy w siatke ;o a czasem robimy sobie step na wfie, bo mamy straasznie fajną wfistkę, zawsze sobie z nią rozmaiwamy i wgl xD
Też mi się ferie konczą Jestem leń- to się nie zmieniło, ale poza tym mam chandrę. Pogoda straszna...
minus jest offline Zgłoś do moderatora