Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
Napisane przez Adzi07
|
No właśnie dlatego nie oczekuję natychmiastowego efektu po farbce - chcę tylko wiedzieć czy jest szansa, że po kilku farbowaniach bedzie jakiś w miarę zadowalający efekt, czy też może farba nie pomoże w tym wypadku absolutnie nic i szkoda nawet ją kupować Rozjasniacze u mnie dają zauważalne efekty, ale obiektywnie dość niewielkie (jak na preparaty rozjaśniające o minimum cztery tony), więc nie wiem ile razy musiałabym jeszcze potraktować nimi włosy, żeby wyeliminować ten pomarańcz wolałabym przerzucić się na farbki rozjaśniające.
I dziękuje za komplement Kochana Niestety nie bardzo mnie to pociesza, kolor jest wg mnie okropny (rudość sama w sobie jest pięknym kolorem, pod warunkiem, że to nasycona, intensywna miedź, a nie takie nijakie pomarańczowe żółtko po rozjaśniaczu bardzo źle się w nim czuje Chodzi mi tylko o wyeliminowanie tego pomarańczu, pocieszały by mnie już nawet żółte włosy, bo żółty przynajmniej da się zneutralizować płukankami.
Czas edycji: 2010-01-31 o 17:37
|