Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 18:01   #425
She Wolf
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 3

Cytat:
Napisane przez martiryb Pokaż wiadomość
na szczęście nie kupiła.. dowiedziałam się wczoraj, że 14ego właśnie mamy imprezę Walentynkową i jako manager tego burdelu muszę iść do pracy normalnie w niedzielę i poniedziałek mam wolne, dlatego też tak planowałam wyjazd, ale przypadło akurat na Walentynki
w związku z tym wyjazd swój muszę przełożyć na marzec wcześniej nie da rady, bo koleżanka, która mieszka obok tego outletu i u której miałam spać, leci do Polski na urlop pojadę więc dopiero jak wróci.. przepraszam za zamieszanie, zwłaszcza She Wolf, ale nie mam na to wpływu niestety.. taki urok pracy sama jestem wściekła, bo bardzo się napaliłam.. choć z drugiej strony może i lepiej, bo odłożę więcej na zakupy, a i może trafię na Springa akurat

więc dziewczynki zamówienia składajcie u She Wolf.. a jak coś się którejś przypomni, albo uzbiera więcej kaski, to ja mogę kupić / dokupić w marcu

Ajajajaja !!!!! Szkoda!!!!!! Ale Cie wrobili z tymi Walentynkami

Cholerka, wiec teraz musze pomyslec co i jak. Moze w takim razie pojade wczesniej - to zalezy czy znajdzie sie ktos chetny na wyjazd, bo samej nie bardzo mi sie chce .....
Moze moj ukochany malzonek sie ze mna wybierze

Jakby co to poinformuje Was oczywiscie

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez nieshya Pokaż wiadomość
She Wolf wysłałam Ci PW z outletową wishlistą - daj znać czy doszła, bo coś ostatnio Wizaż szwankuje w tym zakresie.

Właśnie mi się moja przyjaciółka wygadała, że na moje zbliżające się urodziny sprawiła mi Slimka Gentle Simmer - och, jak ona dobrze zna moje potrzeby
Juz ide odpisywac

Szczesciara, - extra jest posiadac taka przyjaciolke
She Wolf jest offline Zgłoś do moderatora