Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 19:13   #3162
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
d
Martyna, podstawy jakieś masz już może pójdziesz na ten kierunek co K.?
na pewno :-P

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
I pół mi nie zacytowało...
Marty o pochodnych i granicach... Tego nie ma w programie przecież ja trochę miałam granic na kółku z matmy, a pochodne na fizyce i na początek nie takie złe

A nie wiecie jak to działa, tzn trzeba osobiście? Do 15 lipca trzeba coś samemu robić poza elektronicznym/pocztowym zgłoszeniem? Bo Tżtowi ciotka wymyśliła wyjazd z kuzynem 2-9 i tak się zastanawialiśmy, czy to mi nie skoliduje

A wiecie, że oni w ogóle na włosy nawet na nogach nie zwracają uwagi? Przynajmniej mój Tż bo już kolegów posłuchać, to

Z Tobą gadałam o tym kolesiu z Mazur, co go nie mogłam zrozumieć, jak powiedział "wiater"?
wg mojej nauczycielki też nie ma granic i pochodnych w podstawie programowej dla rozszerzenia

dokumenty można wysłać pocztą albo może je donieść inna osoba.

mój też zwraca, ale raczej nie przywiązuje wielkiej uwagi do tego.
w sensie, że jak mam zarośnięte nogi to się śmieje z tego i mówi, że lubi i mu nie przeszkadza

chyba nie.
ale ja się tak śmieję.
bo dużo starszych ludzi mówi "wiater wieje" dlatego zapisałam to kursywą.

Cytat:
Napisane przez nina_keira Pokaż wiadomość
dzięki rozszerzoną geo zdaję, zresztą polski i angielski też.. no i podstawową matmę jak wszyscy mam trochę arkuszy zrobionych, ze strony cke ściągałam, ale zależy mi na ćwiczeniach jakichś, bo tam jest wszystko działami uporządkowane i łatwiej będzie przyswoić wiedzę
ja nie korzystam z żadnych ćwiczeń.

btw, zdajemy to samo na maturze

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora