2010-01-31, 19:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez rehab4181
d
Martyna, podstawy jakieś masz już  może pójdziesz na ten kierunek co K.  ?
|
na pewno :-P
Cytat:
Napisane przez parodia
I pół mi nie zacytowało...
Marty o pochodnych i granicach... Tego nie ma w programie przecież  ja trochę miałam granic na kółku z matmy, a pochodne na fizyce i na początek nie takie złe
A nie wiecie jak to działa, tzn trzeba osobiście? Do 15 lipca trzeba coś samemu robić poza elektronicznym/pocztowym zgłoszeniem? Bo Tżtowi ciotka wymyśliła wyjazd z kuzynem 2-9 i tak się zastanawialiśmy, czy to mi nie skoliduje
A wiecie, że oni w ogóle na włosy nawet na nogach nie zwracają uwagi? Przynajmniej mój Tż  bo już kolegów posłuchać, to
Z Tobą gadałam o tym kolesiu z Mazur, co go nie mogłam zrozumieć, jak powiedział "wiater"? 
|
wg mojej nauczycielki też nie ma granic i pochodnych w podstawie programowej dla rozszerzenia 
dokumenty można wysłać pocztą albo może je donieść inna osoba.
mój też zwraca, ale raczej nie przywiązuje wielkiej uwagi do tego.
w sensie, że jak mam zarośnięte nogi to się śmieje z tego i mówi, że lubi i mu nie przeszkadza 
chyba nie.
ale ja się tak śmieję.
bo dużo starszych ludzi mówi "wiater wieje" dlatego zapisałam to kursywą.
Cytat:
Napisane przez nina_keira
dzięki  rozszerzoną geo zdaję, zresztą polski i angielski też.. no i podstawową matmę jak wszyscy  mam trochę arkuszy zrobionych, ze strony cke ściągałam, ale zależy mi na ćwiczeniach jakichś, bo tam jest wszystko działami uporządkowane i łatwiej będzie przyswoić wiedzę 
|
ja nie korzystam z żadnych ćwiczeń.
btw, zdajemy to samo na maturze
|
|
|