Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby blond-wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-31, 22:31   #2127
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze farby BLOND

Cytat:
Napisane przez Lola20 Pokaż wiadomość
Dziękuję pięknie mi nie zależy na jakimś super rozjaśnieniu, ucieszy mnie jakikolwiek efekt, jeśli tylko uda się zneutralizowac jakoś ten pomarańcz nie oczekuję od razu ślicznego blondu, chcę się tylko pozbyć rudości nawet jeśli wyjdzie żółte, to i tak nie będzie źle, a zawsze to jednak niszczy mniej niż rozjaśniacz taką mam przynajmniej nadzieję Myślałam też o Garnierze 111, ale jakoś ta safira wydaje mi się bardziej odpowiednia, jest chyba mniej popielata niż Garnier Co do końcówek włosów, to cieszę się, że Wam się podobają, niestety te, które mają najładniejszy kolor są też najbardziej zniszczone i osłabione. Jak uda mi się dojść już do jakiegoś ładnego kolorku, to będę musiała trochę pociąć włosy

hmm no myślę ze garnier 111 na pewno będzie mocniejszy i kolor pewniej by złapał. Jak już pisałam kiedyś wcześniej ta farba nie raz uratowała mnie z kurczaka czy lekkiej pomarańczy Także tak teraz pomyślałam, że może nawet lepiej jakbyś tym garnierem zafarbowała no nie wiem dziewczyny poradźcie
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora