Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-01, 06:46   #454
wilcza jagoda
Raczkowanie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

No!
I tak trzymać! W końcu wyściubiły nosy spod pledów!

U mnie jest tak zarąbane śniegiem, że co chwilę mam poważne zmiany życiowe pt: "drogi nieprzejezdne" lub "dobra, jadę - jak się zakopię, to będę dzwonić"

Co więcej - w tych warunkach atmosferycznych organizuję trzy dni imprez urodzinowych... Przedwczoraj i wczoraj - dla męża a dzisiaj - mojej córce. W rachubę wchodzi również szoferowanie, bo połowa gości boi się zapuszczać na moje drogi Więc dygamy z mężem po 50 km w jedną stronę i zwozimy i odwozimy kogo trzeba... Prawdziwe wyzwanie logistyczne

Tak... tak... drogie próchnice... dokładnie sześć lat temu leżałam na porodówce ze skurczami co 3 minuty...

A tak w ogóle - to witaj Manager_ka

Olla74 - rozbawiłaś mnie niesamowicie Nie tyle stan Twojego nosa, ile to, jak zareagowały Twoje dzieci - spodobało im się, powiadasz? Dzieciaki miewają brutalne poczucie humoru Swoją drogą - to ciekawe, że ludzi niezmienne cieszy rozkwaszanie się innych ludzi

ganimedea - jestem pełna podziwu - ja jestem kompletnie zepsuta pod względem koordynacji ruchowej Chociaż jestem dobrze przystosowana do upadków na pupę - mam naturalny ochraniacz - jakieś dwa kilo nadprogramowego tłuszczu...

dobra... idę ogrzać się przy piecu...

Arthur Conan Doyle
wilcza jagoda jest offline Zgłoś do moderatora