Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WSZYSTKIE SZKRABY JUŻ RACZKUJĄ A MAMUSIE WCIĄŻ PLOTKUJĄ:) Mamusie maj-czerwiec 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-01, 08:57   #110
Ewelain1987
Zadomowienie

Dot.: WSZYSTKIE SZKRABY JUŻ RACZKUJĄ A MAMUSIE WCIĄŻ PLOTKUJĄ:) Mamusie maj-czerwiec

i sie wkurzylam tyle sie naprodukowalam a tu mi wcielo posta!!!!

co do karmienia to jest to sprawa kazdej kobiety jak bedzie karmic,,ja tez bylam slaba po porodzie, stracilam duzo krwi mimo ze mialam cc, i mialam strasznie niska hemoglobine i mialam robiona transfuzje krwi ,,,niewazne jak czym karmimy piersia czy butelka wazne zebysmy je kochali i nie krzywdzili!!!tyle na ten temat

malutka wstala o 6,,marudzila do 7, a potem zasnela i spala az 45 min!!
pakusia wiem ile znaczy dla kobiety taka szczera rozmowa..ja wczoraj z moim tez porozmawialam , bylo duzo lez bo odezwal sie do mnie pierwszy raz odkad sie znamy bardzo ordynarnie, przeprosil i pogadalismy!!! zycze powodzenia!!

malutka dlaczego mnie nie ma nigdy w twoich wypowiedziach??

illbana ja do ciebie z pytaniem bo wiem ze ty tez masz pieska w domu!! czy twoja suczka jest juz oswojona z maluchem?? nie zabiera mu zabawek i ich nie niszczy?? bo ja mam labradora no i naprawde mam dosc..tylko zobaczy cos malej od razy w pysk a potem niechce oddac,juz tyle malej zabawek zniszczyl,,ale plus tego ze nie szczeka i jest lagodny

Edytowane przez Ewelain1987
Czas edycji: 2010-02-01 o 08:58
Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora