Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-01, 09:14   #4805
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cześć
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
pewnie

nam sie te projekty zmieniają co chwila, wiec bez sensu aby co tydzien wklejała inny

pokaze wam tylko jaki mniej wiecej chcemy (ten akurat jest teraz na tapcie) chodzi o rozkład pomieszczen

http://www.extradom.pl/projekt-domu-DOM%20W%20DĄBRÓWKACH%20(G 2)-ID-4182.html?typ=&powierzchn ia=&garaz=&strona=
Matko jaki wielki!!!

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość

No i poznałam tam chłopaka Potańczyliśmy razem i wymieniliśmy się numerami telefonów, bo stwierdziłam, że czemu nie Nawet jak będzie tylko kolegą, to ja takie damsko-męskie przyjaźnie bardzo cenię

No i już następnego dnia przyjechał do mnie i poszliśmy na spacer... Było miło, wpatrzony we mnie jak w 8 cud świata, chemia w powietrzu, ale wciąż mi się kołatała w głowie myśl, że to nie jest Pan Potencjalny (ten, z którym jadę do Wrocka) Głupie serducho

Z Panem Potencjalnym moje rozmowy to zupełnie inny poziom poznawczy Nie takie pobieżne poznawanie się, jakbyśmy się prześlizgiwali się w rozmowach tylko muskając momentami istotę duszy, ale z nim to takie głębokie, prawdziwe, inne... Tylko, że do niego nie jest tak łatwo dotrzeć... Czekam na ten wyjazd z nim bardzo, chociaż nie chcę się nastawiać... Czuję, że mu się podobam, ale jednocześnie czuję taki dystans z jego strony...

Tymczasem chłopak z klubu chce się znowu spotkać we wtorek i zabrać mnie do kina albo na kręgle... I co tu robić?

Jodie, a gdzie mój przepis na ciasto Shrekowe?
Melodio widzę że w relacjach damsko- męskich jesteś jak ja kiedyś (znaczy dopóki męża nie spotkałam). Co wyjście do klubu, na imprezę do znajomych to nowy kandydat na Potencjalnego.
Jak poznałam męża spotykałam się z 3 na raz..a może i z 4

I zawsze miałam takie podejście jak Ty..przecież na kawkę czy do kina można się umówić..bo niby czemu nie
Zła kobieta ze mnie była

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

Haniu, super fryzura, ja sobie całkiem inną wyobrażałam, jak pisałaś o bobie, ale wyglądasz naprawdę dobrze.

nie lubię poniedziałku
Bo o bobie pisałam przy okazji wcześniejszej fryzury. Boba miałam jeszcze 6 tyg temu

Wyszłam do knajpy pierwszy raz od zmiany fryzury. Akurat trafiliśmy na knajpę pełną znajomych i wszyscy oczy wybałuszali na mój widok.
Pięciu kumpli stwierdziło (przy mężu) że gdyby nie on padliby mi do stóp. Dobrze że mam Igora bo co ja bym zrobiła z 5 kolesiami u stóp
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora