2010-02-01, 11:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
Napisane przez Darianna25
Witajcie.
Widze,ze przy weekendzie spokój na wątku.
Muszę sie pochwalić,że wygrałam aukcje angelcera za 25 funtów.Nie jest to najnowszy model ale ważne,ze działa.
|

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16859308]
A potem w autobusie przeprawa z pijakiem, który się na mnie pchał, an zwróconą uwagę zwyzywał mnie, groził, a kierowca (poproszony o interwencję, w końcu ma to w regulaminie) olał mnie. Wyszłam i ryczałam dobre pół godziny.[/QUOTE]
Nie ma co sobie pijakami głowy zaprzątać i się denerwować.
Cytat:
Napisane przez margo80
ale oczywiście chciałam wyciągnąć na wierzch wszystkie papiery związane z piecem, które mamy i zauważyłam, że gdzieś zapodziałam kartkę, na której facet się nam podpisał, że wziął zaliczkę... no i ryczeć mi się chce, bo przetrząsnęłam wszystkie miejsca, które przyszły mi do głowy, ale po niej ani śladu...
|
Znajdzie się, jak nie będzie potrzebna
Cytat:
Napisane przez angkorcz
bedzie synus nikodem i napewno jest tylko jedno  maly wyglada na 2 tyg starsze czyli tak bylo od samego poczatku wazy 888gram  data od dawna jest na 14 maja ale ginka powiedziala zeby spodziewac sie koncem kwietnia mozna bo jest duze na moje puchniecia i dretwienia kazala brac magnez i stwierdzila ze moze byc za goraco w domu i od tego moga byc puchniecia i dretwienia zobaczymy pozdrawiamz zdjatka moze na tyg dodam jak bede miec chwilke
|
Gratuluję  
Cytat:
Napisane przez massowa
Witam wszystkie przyszłe mamusie  )
jestem tu nowa termin mam na 19.05.2010  ) a imie dla naszego maluszka to Natalka lub Mateusz  )
|
Witaj 
Cytat:
Napisane przez yustyna777
A na zdjęciach nasza ślicznotka 
|
Śliczna Słodko wygląda na podusi 
[QUOTE=kumkura;16848657]Hej
Czy myslalyscie o porodzie w wodzie? QUOTE]
Myślałam, podobno w moim można, muszę się dowiedzieć dokładnie.
Cytat:
Napisane przez yolanda9
Dzis zaczynamy 21 tydzień, a ja jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuszku  Dziś wizyta, może sie dowiem w końcu, bo juz wszyscy pytają...i mało jest takich mamus jak widze co na tym etapie nie znaja płci ...ech, miłego dzionka kochane 
|
za ujawnienie płci.
Cytat:
Napisane przez hanjah
Niedługo zbieramy się na usg, może dziecko nam się dziś ujawni  Mnie to już się po nocach śni to usg, to że nie wiemy dalej jaka płeć, że coś jest nie tak...
|
Trzymam . Będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez kardashi
Piękna suczka
Ja nie mogę wogole wchodzić do schroniska. Bo bym wzięła albo wszystkie ( co jest niemożliwością) albo wyleciałabym z rykiem i przeżywała kilka tygodni jak mają tam strasznie.
A wczoraj zaliczyłam tą straszną filozofię i historię wychowania. Teraz egzamin z biomedyki i pedagogiki  a ja nawet nie mam żadnych 'galowych' ubrań co bym sie w nie zmieściła ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Ja też nie mogłabym wchodzić do schroniska. Nie mogę patrzeć jak zwierzęta cierpią.
Gratuluję zdanych egzaminów i trzymam za następne.
Witajcie laseczki 
Wczoraj byli u nas teściowie na obiedzie. Zachwalali jedzonko ...ale faktycznie, mnie też baaaardzo smakowało ( skromna jestem niesłychanie ) 
Zauważyłam, że brzusio w ciągu paru dni mocno mnie się powiększył. Mała siedzi na dole i słabo ją czuję. Za to rano wyciąga się w okolicy pępka 
Dzisiaj zamawiam towar na all ( u sprzedawcy, którego podała kropka ) Jeszcze wybieram co nam potrzeba 
Teraz my, zaczynamy dzisiaj 26 tc
|
|
|