2010-02-01, 14:06
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
Napisane przez anna_karolina
Witam wszystkich!
Potrzebuje opinii osób trzecich.....Błagam o jakąś reakcję 
Zastanawiam się nad 2 sukienkami... muszę dośc szybko się decydować bo może się okazać że do ślubu pójdę w jeansach 
pierwsza sukienka- po całości wpisuje się w kanon mody ślubnej (ms moda model amanda- zdjęcie)
druga, jest "inna"- w kolekcji Chantal, pierwsze zdjęcie. W sumie fotka w ogóle nie oddaje piekna tej sukienki ale przynajmniej daje zarys. Kiecka jest z muślinu; plecy, tren i to co widać na zdjęiu pokryte jest haftowanymi fioletowymi kwiatami........
http://www.lilea.com/gallery
Dodam jeszcze, że za wszelką cenę próbuję ominąć sukieni typu tafta, koronki, drapowania, upięcia, podpięcia.... szukam czegoś delikatnego, lekkiego i najlepiej innego 
|
Jeśli się dobrze orientuję, to suknia, która jest na zdjęciu, to MS Moda. Ja wychodzę za mąż w czerwcu br. i jako pierwszą sukienkę wybrałam właśnie taką. Potem zmieniłam na Sarę (MsModa), a w miniony weekend byłam zobaczyć nowa kolekcję i.... zmieniłam na kolejną Suknie MsModa nie są drogie, a naprawdę efektowne. Niestety nie pamiętam jak nazywa się "mój" model Nie ma jej tez na stronie :/ Polecam jednak wybrać się do salonu, gdzie mają katalog z w/w firmy. Warto
|
|
|