Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-01, 14:33   #10
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

to i ja sie melduje

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Też jestem za tym
A moja dzidzia dzisiaj zaczęła dzień od tańczenia Wczoraj była bardzo niemrawa,prawie się nie ruszała,za to dzisiaj rano puściłam Vivę i zaczęła sobie brykać Tylko TŻ mówi,że dzisiaj musi sobie z nią porozmawiać,bo jak on chce poczuć jak się rusza to zawsze się uspokaja albo bryka jak go nie ma,wyjdzie na papieroska albo ze śmieciami,a jak wraca to spokój i cisza
Ja dzisiaj popełniłam błąd i powąchałam mleko przed zagotowaniem.Mało brakowało a zaliczyłabym pierwszego w ciąży.Potem aż mnie przez pewien czas brzuch bolał,bo to takie skurcze są przecież żołądka... Nie wiem jak Wy wytrzymujecie tyle tygodni z takimi "atrakcjami"
to kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Dziewczyny
naczytałam się o jedzeniu i... sama nie wiem już na co mam ochotę ))
Na szczęście mąż zaopatruje lodówkę w lody Kochany...

Ja to jest u Was z zachciankami? W moim przypadku to właściwie nic takiego nie odczuwam.
ja odczuwam a wlasciwie to bardziej moj maz nie raz sie zdarzylo mu jechac do sklepu bo chcialo mi sie loda czy cos

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki w II czesci

alguien
proponowalabym abys oficjalnie zamknela pierwsza czesc ostatnim postem na starym watku z linkiem do drugiej czesci co by nikt sie juz tam nie dopisywal

A ja jako prażone(w wersji ciapka) znam wersje z ziemniorami cebula i boczkiem pychaaaa.Chyba jutro zrobie bo dawno nie jadłam
aaa boczek no tak tez powinien tam byc ale ja nie daje
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora