2010-02-01, 20:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa
a ja mam na czole (nobody's perfect  )-jakby była centralnie na środku między brwiami, to byłabym hidnuską (tylko pomalować 
nie jest bardzo widoczna-może mikrodermabrazja pomoże....
|
Mi kosmetyczka mikrodermabrazję odradziła. Powiedziała, że bardziej przyda się jakiś fajny peelinig bo niby przez złuszczanie naskórka i wtłaczanie witaminy A uda się cosik zrobić z tą moją blizną 
Dzisiaj byłam na oczyszczaniu i jestem baaaardzo zadowolona!!! Troszkę bolało, ale twar naprawdę teraz fajnie wygląda I co najważniejsze, nie jestem taka czerwona jak myslałam, że będę Zastosowala peeling enzymatyczny, potem jeszcze jakiś żeby rozpulchnił skórę, a na koniec wtłoczyła mi jeszcze jeden i nałożyła maseczkę i wklepała witaminę Twarz jest naprawdę super gładka i co najważniejsze od razu widać, ze jest oczyszczona 
Jutro badź pojutrze ma zadzwonić do mnie kosmetyczka odnośnie zabiegów na zniwelowanie blizny Powiedziała mi, że nie potrzebuję tylu zabiegow na twarz, więc będą mi tylko robić peeling i wtłaczać witaminę w miejsce, gdzie mam bliznę Będę na to chodzić tak dwa razy w miesiącu i blizna zniknie Jutro się dowiem, ile mnie to wyniesie, ale podobno nie bedzie to drogie 
Cytat:
Napisane przez Esti10
fajny prezent powinien im sie spodobac  e to bedziesz miec plusa jak taka szopke odstawicie
to powiem Ci ze dziwne te ich zareczyny skoro on nawet nie chcial jej na zaproszeniu ciekawe co takiego sie wydarzylo, ze tak szybko zmienil zdanie  Jak mozna planowac slub i wspolna przyszlosc i nie wiedziec gdzie sie bedzie mieszkac  no nic ciekawe czy cos z tego bedzie skoro takie rzeczy opowiadasz
no ty wiesz juz gdzie bedziesz zamawiac wiec tylko tam sie przejdziesz i pokazesz jaki  a ja musze najpierw sie rozeznac w cenach w ktorym bedzie najkorzystniej i wtedy zdecydujemy a wiadomo, ze zamawiac tez bedziemy pozniej
pewnie juz wyszlas ale milej wizyty u kosmetyczki  i zebys jakos przetrwala wizyte u tesciowej  papa
|
Dziewczyny, nowina, teściowa się obraziła   B o Piotrek jej powiedział, że na 19:00 jutro idziemy na nauki, a ona chyba liczyła, że do mszy będzie wielka rodzinna kolacja podczas której naskoczy kilka razy na Piotrka i będzie się kaząła przepraszać I znowu z Piotrkiem nie gada Właściwie to nie gada z nim już tydzień, w sobotę będzie drugi   
Więc jutro nie czeka mnie fajna wizyta, bo będzie napewno obrażona W ogóle się okazało, że żadnej rodziny nie zaprasza ani nic takiego. Będzie tylko ta msza i do domu. Ale w tym wszystkim najlepszy jest mój Piotrek, który stwierdził, że jak już jest obrażona to kij jej w oko, pojedziemy do kościoła, a potem pod kościołem złożymy jej życzenia i sru na nauki Powiedziałam mu, że tak troszkę nie wypada, bo jak ją znam to się obrazi na śmierć i życie No i jutro po naukach na szybko jedziemy z zyczeniami, zostaniemy tam na małej kawce i spadamy do mnie
|
|
|