2010-02-01, 20:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez aicila
Forget_me to nieprawdopodobne, że Twój Piotrek wyrósł na normalnego chłopaka w takim domu... bo to co tam się dzieje to jakaś wenezuelska telenowela po prostu. ale przynajmniej masz czasem bardzo rozrywkowe życie i masz się z czego pośmiać  ... gorzej że musisz odpierać ataki wścibskiej teściowej, ale widzę, że mocny charakterek masz i dajesz sobie z nią radę  i tak ma być!
a co do tego brata Twojego Tż i jej panny to szkoda słów po prostu... ale wiesz co, ciekawa jestem co Twoja teściowa zrobi jak pewnego dnia jej ukochany syn oświadczy jej, że się rozwodzi. ciekawe komu wtedy będzie do śmiechu i która z was będzie najlepszą synową 
a co do prezentu to bardzo fajnie to wymyśliliście  mam nadzieję, że chociaż raz będzie Twoja teściowa zadowolona.
kurcze dziewczyny zazdroszczę wam, że do waszych ślubów tak mało czasu zostało... oddałabym wszystko, żeby móc zostać szybciutko żonką mojego Tż, a nie czekać aż do października....
|
Też się dziwię, że Piotrek jest normalny, bo mieszkając z takim babsztylem pod jednym dachem to nic tylko psychiatryk i żółte papiery Chociaż na początku naszej znajomości Piotrek był tak oziębły, że szkoda gadać. Tak jakby się bał okazywać uczucia. Powiedziałam mu o tym po dwóch latach związku i powiedział mi, ze chyba cosik w tym jest bo u niego w domu raczej był oschle traktowany 
Na szczęście już jest inny, taki kochany, ze szkoda gadać  
A z teściową to racja, czasami bywa zabawnie Najbardziej mnie rozbawiła prezentem na ślub w postaci świni Tego chyba nic nie pobije na długo   
A co do ślubu to się nie martw, czas zleci tak szybko, ze nim się obejrzysz, a już będzie październik
My dzisiaj byliśmy na pierwszych naukach i powiem Wam, że było fajnie Trwały jakieś 30 minut, a ksiądz był naprawdę zabawny!!! Dostaliśmy już książeczki i zbieramy podpisy Potem czekają nas jeszcze trzy wizyty w poradni małżeńskiej To będzie koszmar bo będziemy się uczyć, jak sie zabezpieczać  :brzyda l:
|
|
|