2006-04-23, 08:17
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Większe Usta!!!!!!!!!!prosze O Rade!!!
Cytat:
Napisane przez Smutna1984
WITAM!
mam problemik....chodzi o usta..w zasadzie dolna warge mam dosc dobra, nie jest mała, natomiast górnej w ogole nie widac, jest tylko kreseczką ktora na prawde malo co widac.czy ktoras z was zna jakies sposoby na powiekszneie ust, zaznaczam ze nie maluje ust - jakos nie lubie, wiec wszelkeigo rodzaju błyszczyki odpadają, choc moze powinnam zaczac uzywac ale raczej chodzi mi o stały efekt..na operacje powieskzenie ust raczej mnie nie stac :/ zreszta chyba bym sie bala takeigo zabiegu, wiec moze sa jakies kremy albo cos takiego??? tylko zeby podziałało....heh nie wspomne ze chcialabym meic usta jak angelina jolie hehe  )) ale to chyba nie w tym wcieleniu.:PPPPP mam duze oczy i jakos male usteczka niezbyt współgraja z tym :/
dzieki za rady  ) pozdrawiam
|
Radze zacząc polubić błyszczyki chociaż te bezbarwne, to wlasnie one dzieki swemu połyskowi które jest spowodowane odbiciem swiatła słonecznego lub sztucznego optycznie powiększają usta np. Angelina Jolie praktycznie zawsze ma matowe usta tzn. bez błyszczyka dlaczego, bo by błyszczyk tak jej powiekszył, ze by wygladała jak ryba
|
|
|