Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-01, 21:57   #3485
Sensuel
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez BubiGirl Pokaż wiadomość
dziewczyny odeszły mi wody!!!!!!!!!!!!!
czekam na TŻ i jedziemy....nier wiem czy sie smiać czy co

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

trzymajcie kciuki przydadzą się!!!!!!!!!!!!!
No to dawaj,dawaj .Zycze szybkiego porodu i czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
niestety nie mogę przystawiać mam sprawdzić czy to nie żóltaczka od pokarmuod wczoraj w nocy już nie miał cyca... troche odciagam, albo wyciskam...ale mam dość, ciągle robią się grudki i bolą
Mały był na nutramigenie dobe ale wymiękam jak on tego pić nie chce niech moja pediatra sama to pije:\ bo dzwoniłam do lekarza w prokocimiu i powiedział, ze to neiporozumienie, że nutramigen jest dla alergicnych dzieci, że to dietetyczne itd. i mam małemu dawać bebilon1. Zjadł po kąpanku całe 100ml i to ze smakiem ale cena masakra.... ale jak mus to mus najwyżej jak podrośnie przestawie go na coś tańszego jak nie wyrobimy finansowo na bebilonie. Zapytam tą moja lekarke od 7 boleści czy mogę małego dostawiać z powrotem czy nie... a jak jej mówiłam jaki ma poarm wodnisty to ona, że może mi się wydajea ja tłukę, że po karmieniu sprawdzałam celowo jaki jest i, że nadal była woda a nie mleko.

Tak więc w poniedziałek Prokocim jeszcze, z jutrzejszymi wynikami badań pojadę i zobaczymy co on powie na to:\ znaczy się doktorek...
Wiesz co,pierwszy raz spotykam sie z opinia ze pokarm mamy jest zly,bo jakis wodnisty itp. .Zawsze wszem i wobec mowili,ze mleko matki to najlepszy pokarm dla dziecka.
Cos a twoja lekarka nie podoba mi sie .
Bebilon faktycznie jest drogi,ale dobry .Ja dlugo kupowalam malemu bebilon,ale potem przeszlam na NaN smakowe.Ale to jak juz byl starszy.
Fotki wszystkie super .A ty juz w jeansach .Ja to dopiero po kilkuuuuuu miesiacach w swoje normalne rzeczy wchodzilam

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Padam na twarz...

Super, że rozgryzłam płacz na zmęczenie, ale co z tego jak mała jest tak zmęczona, że nie może zasnąć...

Dzisiaj mamy niezłą jazdę... A brzuszek ma miękki, więc nic jej nie boli, temperatury nie ma, kataru jednak nie ma...

Tak się drze, że się robi cała purpurowa i aż oddech traci...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Chce tylko jeść i jeść...
Focha ma i tyle

Tak sie ostatnio zastanawiam czy ja juz faktycznie chcialabym urodzic,czy jeszcze nie.Tak sobie rozmyslalam jak dostepu do neta nie mialam .
No niby z jednej strony tak,bo jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo tym razem.Ale z drugiej strony,jak zaczyna mnie cos bolec to juz mam dosyc,bo wiem,ze to dopiero "gilgotki" w porownaniu do tego co mnie czeka .I chyba zaczynam sie bac,ale skacze na tej pilce i czekam na to aby sie cos zaczelo dziac .