Dot.: sportowo fitnessowo, jakie ubranie najlepsze?
Ja cwicze silowo na silowni (3x tyg), biegam (1-2xtyg) na biezni ok 7-10km i plywam (1-2x tyg). Wkrotce zmienie biegi na plywanie li tylko chyba. Na silownie to dopasowane leginsy za kolano. Nie moge miec krotszych, bo nie lubie jak mi sie uda "lepia" gdy sie spoca. Do tego dopasowana gora, bez ramiaczek, najlepiej typu bokserka, typowo sportowa z dodatkowym trzymaczem cyca, bo mi sie moje 75C nieco majta :P. Do biegania musze mic krotki top, odslaniajacy brzuch, bo bardzo mnie drazni jak sie ociera jak sie poce (a poce sie sporo, bo srednio w godzine biegne 8 km). NA basen to wiadomo, stroj, tu akurat kuleje, bo mam bardziej "pokazowy" niz sportowy, musze sie wybrac na zakupy.Do tego goggle. Czepka nie uzywam, z reszta mam krociotkie wlosy.
Czy nie bylo juz takiego watku?
EDIT:? "Umklo" mej uwadze, ze jeszcze 1 w tyg macham se joge. Tu to tak samo jak przy silowych: legginsy+top bez ramion
Edytowane przez santos
Czas edycji: 2010-02-02 o 05:24
|