Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ostatnio upolowaliście? - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-02, 08:41   #273
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? - część VI

Cytat:
Napisane przez lux perpetua Pokaż wiadomość
Ekhm... Również gratuluję wszystkim nowych nabytków

I też się chciałam (skromnie / nieskromnie) pochwalić nowymi nabytkami.

Jakiś czas temu doleciał Angel Liqueur de Parfum nad którym trwam w zachwycie , ale jakoś jeszcze nie miałam okazji, żeby go założyć Wraz z nim przybył uroczy zestaw próbek kwiatowych angelków.

Kilka dni temu razem ze wspólnozakupową odlewką Aziyade doleciała używka Santiago Huckleberry - ilość 30 ml w sam raz, żeby się nie zasłodzić ani zajagodzić (cbr - wielgachne dziękuję )

A wczoraj doszedł flakon, którego zakup sprawił mi największą radochę ever. L'Artisan Safran Troublant - obiecałam sobie zakup po obronie i jak zaplanowałam, tak zrobiłam Pierwsza rzecz po wyjściu z sali egzaminacyjnej to (zamiast do pracy) przejażdżka do Quality. I mimo, że nie była to przecież żadna okazja cenowa, z faktu zakupu i posiadania tej flaszki jestem najbardziej dumna (znaczy się bardziej dumna jestem - o dziwo! - z faktu obronienia się, a flaszka jest swoistą nagrodą i przypomnieniem o tym)

Ach, i poza tym, doszły też miliardy próbek do testowania - m.in. cała pierwsza seria by Kilian, Habanita, 10 Corso Como, Padpa, Amethyste... Będę teraz mieć dużo wolnego czasu na testy

A że wiem, że lubicie fotki zdobyczy - załączam
Super nabytki, fajnie pooglądać zdjęcia. Gratuluję najbardziej Safrana i obrony.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora