Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-02, 10:19   #2714
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..

Cytat:
Napisane przez malutka89 Pokaż wiadomość
ok to się w przyszłym tygodniu na PW dogadamy co i jak ja już oszczędzam W ogóle to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

kurde podoba mi się taka torebka Chanel, ale nie dam tysiaka za torebkę co sądzicie o takiej w stylu a'la Chanel? nie wioseczka trochę? wklejam link z allegro-chodzi mi o czarną

http://allegro.pl/item901482825_piko...lu_chanel.html

ja spadam za chwile ćwiczyć a potem nauka znowu
ja tam wole pikowane kuferki.
Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Ładna, mi się podoba. Szkoda tylko, że to skóra eko. Mam złe przejścia z ekologicznymi torebkami, teraz kupuję tylko naturalne (jedna ma 3 lata a wygląda jak nówka, sama oszczędność ).
Chyba rozkręcę mały biznesik, ale nie wiem czy się przyjmie Chciałabym sprzedawać kosmetyki sprowadzane zza granicy (oryginalne oczywiscie) na allegro, ale widzę, że jest dużo podróbek w mega niskich cenach i ludzie to kupują zamiast oryginalnych (np. tusz Lancome za 25 zł...) i nie wiem czy warto w ogóle zaczynać.. A takie np. za 60 (i tak mało, bo w Pl ceny tych tuszow są od 120zł) siedzą i nikt ich nie kupuje
moze byc ciezko.. przynajmniej na poczatku zyskac kliwntow. bo malo ludzi jest uswiadomionych i tak jak mowisz wierza w wieksza moc podrobek;/..