Wątek
:
dretwienie rak
Podgląd pojedynczej wiadomości
2006-04-23, 10:34
#
159
kaja24
Przyczajenie
Dot.: dretwienie rak
Dzieki serdeczne NAta
Takie badanie wykonuje bardzo czesto i akurat dobrze wychodzi chociaz poczatkowo było nieciekawie. Dzięki za wsparcie, postaram sie aż tak bardzo nie schizować
Te objawy które opisujesz przypominają mi bardzo te które miała moja mama, i zdecydowanie był to kręgosłup. Zresztą te wszystkie objawy z którymi mamy do czynienia występują takze przy niedoborze magnezu i pewnie przy wielu innych chorobach nie koniecznie sm. Ja sobie to w kółko powtarzam i od jutra zaczynam działać (pojde do neurologa prywatnie bo te odległe terminy mnie wykańczaja). A myśleć pozytywnie zaczynam od dziś
Postaram sie nie zwracac uwagi na te wszystkie dolegliwości i chociaz wolałabym zostać w domu, wyjde by poogladac wiosne 'z bliska'
A co do pracy, to istny koszmar, ja rano nie mogłam zwlec sie z łózka ( z nerwów i nasilonych objawów). Wazne Nata ze masz troche spokoju w tej pracy, za żadną kasę nie dałabym sobie juz odebrać tyle zdrowia. Tylko że troche za poźno o tym pomyslalam
. Teraz skonczyłam studia i nawet pracy nie szukam, bo poprostu sie nie da. Ale grunt to optymizm!
pozdrawiam papa.
Moj gg (9265442)
kaja24
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do kaja24
Znajdź więcej postów kaja24