Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-02, 10:11   #423
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez kicia069 Pokaż wiadomość
a tak z innej beczki zazywacie jakieś witaminki i inne specyfiki? mi z czasem gin zaczął tego dawać coraz wiecej i teraz już nie wiem co i jak musze zażywać bo niby jednego nie moge łykac razem jak łykam 2 i w efekcie cały dzień robie przerwy zeby coś zazyć:

ja mam:
-Luteina(podobno dla mnie to jest najważniejsze co zazywam...)
-kwas foliowy(mimo iż zawiera go feminatal N)
-feminatal N(witaminki)
-wit B6( na nudności)
-aspargin(niby na bóle brzucha?)
-ascofer(dostałam wczoraj bo mi morfologia źle wyszła..)

powiedźcie mi czy to jest normalne aż tyle tego zażywać? :conf used:z reszta z kwasu foliowego zrezygnowałam bo feminatal zawiera optymalną dawke a jak zażyje jeszcze folik to sie nie zadobrze czuje, nie wiem czym to jest spowodowane... czuje sie przefaszerowana chemią..

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

straszne jest to co piszesz... i jaka tu była wina kota? chyba taka ze za bardzo kochał to dziecko, i biednego uśpili... szkoda gadać... bezmyślność wśród ludzi sie szerzy...
No sporo tego zażywasz
Ja biorę tylko feminatal i magnez.

Ja sąsiadów mam strasznych. Kiedyś zrobiliśmy imprezke, jeden jedyny raz. od razu skargi, awantura że demolujemy klatkę. Ale jak sąsiad zrobił rozrube na klatce i powybijali szyby drzwiach na dole w klatce to nikt nie zwrócił mu uwagi. Aż mój tata zrobił im awanture ze do nas to się non stop czepiają a jak chlopak wybija okna to nawet słowa nie powiedzą. Jak byłam młodsza i do mnie ktoś przychodził to od razu wychodziły na klatkę i morde darły A jak zostawiłam rower na dole na klatce to tez sie przyczepiły że rower stoi i wejść do piwnicy nie moze. a jak jej synka rower stoi cały rok tam to jest dobrze jednej to już dzien dobry nawet nie mowie.. bo szału dostaje jak tylko ją widze.

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:16
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora