2010-02-02, 10:24
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
witam was wszystkie,
Dzięki Olunek za szczegółowe info, dziś mam w planie HH to się porozgrzewam przed. Ja mam właśnie takie HH z wypustkami, so called anionowe. Straszne przez miesiąc miałam siniaki, ćwiczyłam też owinięta w szalik, teraz już nie ma śladu 
O ile pamiętam Bettix pisała, że nasypała ryżu, czy kaszy do HH, tak prawie na max.
Niutka fajny Avatar to już zrobiłaś  Ja nie mam ciągotek do piercingu i tatuaży. Ale jak się chce mieć, to lepiej zrobić i za 30 lat nie żałować, że się nie zrobiło 
A w sprawie cellulitu, to jak ostatnio byłam na zabiegach to dokładnie gośćmi robił zabieg różnymi końcówkami i wrażenie było jakby wyssywał jak odkurzaczem, pomyślałam sobie, że może w domu zrobię odkurzaczem . Więc porównanie dobre 
Laudik witamy, może coś więcej o sobie 
Lenka fajne zakupy, ja też muszę się po bieliznę wybrać, bo sama wstydzę się tej co noszę, po prostu po ciąży i karmieniu nie mam nic nowego, a rozmiar zdecydowanie mniejszy. Jest to już konieczne bardziej niż nie wiem co Wstyd i hańba.
Serduszkowata szkoda stracić dobrego fryzjera, może jak będziesz to podpytaj dlaczego odeszła twoja fryzjerka i może gdzie pracuje Dziwi mnie, że masz problemy toaletowe, przy tej ilosci wody. Jedyne co mogę doradzić, to może szklanka ciepłej wody z cytryną na czczo. U mnie działa. A do aptecznych specyfików pod tym względem nie mam zaufania. Boję się, że potem organizm zawsze będzie wymagał wspomagaczy
na razie tyle za pół godzinki zjem lunch, a teraz dokończę co mam skończyć - miłego dnia.
pozdrawiam
|