Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-02, 10:33   #1851
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

To chyba ja jestem inna. Wy, wychowane w domu z ogródkiem, chcecie kolejny dom z ogródkiem. Ja, wychowana w domu z ogródkiem, nie chcę ogródka. Najlepiej niewielki, jeśli udałoby mi się jakąś szeregowkę czy domek na osiedlu złapać (takie co są po 2, z małymi ogródkami + garaż), ew. duże mieszkanie w jakimś osiedlu, z dużym tarasem i działka, żeby TŻ miał warsztacik Bo nie cierpię zajmować się ogrodem, nic mi nie rośnie, nawet głupia fasola w słoiku mi nie wyrosła i dostałam 1 w gimnazjum z biologii za to Poza tym przeraża mnie utrzymywanie domu, te całe remonty, konserwacja, dachy, tynki.... Duży dom wymaga dużo wkładu pracy i czasu A ja bym tak chciała ze 100m powierzchni mieszkalnej

Crozee, nie wkurzaj się. Po prostu przestań liczyć, że on Ci się oświadczy już teraz i w tempie ekspresowym razem stworzycie bajeczną rodzinkę na studiach, mimo ułatwień ze strony rodziców. Na własnym przykładzie stwierdzam, że to nie wychodzi Jeśli on się waha i nie czuje się gotowy co drugi dzień, to trzeba przetrawić tą gorycz i poczekać...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora