Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-02, 11:44   #3886
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Mój pierwszy z MACa: Naked Lunch. Uwielbiam też Phlooof!
O, fajne. A czy ten drugi to taki beżyk imbirkowy?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tzaziki wolę własnoręcznie zrobione

Ja wielokrotnie pisałam jakie mam zdanie na temat wspólnego mieszkania przed ślubem Jestem temu przeciwna ... Wszystko ma swój czas i kolejność.
Ja generalnie nie przepadam za tym sosem ale z torebki mi smakuje i z sałatą zamiast ogórkiem

Co do mieszkania razem- nie jestem w sumei ani za ani przeciw, wszystko zalezy od indywidualnmej sytuacji. Osobiście myślę sobie czasem jakby było fajnie mieszkać z TŻ. Ale albo muszę najpierw skończyć studia i zacząć zarabiać (bo nie potrafiłabym tak żyć na utrzymaniu) albo TŻ musi mi się oświadczyć, to będzie takim symbolicznym scementowaniem związku.
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Nie mówię, że jedno ma się zmieniać, po prostu z doświadczeń z mieszkania z facetami (dwoma) piszę co wiem. I nie chodzi tu o pedantyzm. Bo opisałam tylko najmniejsze rzeczy. Pojawia się milion innych.

Zresztą mama TŻta i jego ojciec mówią, że by prędzej synowi coś wynajęli niż pozwolili mieszkać we czwórkę, gdyż jest to wg nich zabójstwo dla seksualnej rozpusty która towarzyszy na początku :P
A to przepraszam, tak to dla mnie zabrzmiało

Seksualnej rozpusty na początku czego?

Zużyłam mgiełkę do włosów Dove Z ciekawość zrobię sobie listę i zobaczę po ilu zużutych opakowaniach coś wpadnie nowego- ale nie tak żeby pilnować min. 10 jak w projekcie tylko ytak na luzie, żeby poznać swoje możliwości
Tak więc mam już 3 pozycje (ze smackersem i oddanym dezodorantem)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora