Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-02, 16:29   #185
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Dot.: Nieuczciwi sprzedawcy w sieci - rady i porady

Cytat:
Napisane przez climberka Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie i prosbe zarazem - czy moglybyscie podac mi jakas sprawdzona perfumerie internetowa, w ktorej robicie regularnie zakupy i co do ktorej nie macie zadnej watpliwosci? wiem, ze jest odpowiedni watek, ale tam jest tyle adresow, ze nie wiem ktory wybrac, zgubilam sie. Planuje zrobic wieksze zakupy i boje sie podrobek. No i moze glupie pytanie, ale dlaczego ceny tych samych perfum sa tak rozne w niektorych internetowych perfumeriach np szukam Soni Rykiel i u Kokai.pl jest prawie 100zl wiecej niz w wielu podanych na stronie wizazu jako pewniaki, o co chodzi? Chce kupic kilka flakonikow perfum ok 1000zl i nie chce utopic kasy, to maja byc prezenty i nie wybaczylabym soebie jakbym dostala jakies podrobki.
Bede wdzieczna za pomoc
Ja mogę polecić www.perfumy-perfumeria.pl. Trzy razy ostatnio tam kupowałam i wszystko super, od razu dostajesz maila na jakim co jest etapie, kurier doręcza paczkę na 3 dzień od zamówienia (a rano dostajesz smsa, że zostanie dostarczona Ci dziś przesyłka za kwotę ... - ja brałam za pobraniem), np. zamawiasz w pon. a w środę masz paczkę już u siebie . Ceny maja bardzo atrakcyjne a do każdej zamówionej butelki dają jakąś próbke .
Pewnie jest jeszcze kilka tak prężnych perfumerii internetowych ale ja akurat będę wierna tej .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując