2010-02-02, 17:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lure Beauty
Ja dziś tez popełniłam zamówienie z LB. Zamówiłam dużego MF i Emu Oil i jeszcze sporo rzeczy. Obsługa jest rzeczywiście świetna. Trochę się ze mną namęczyli, bo ten kod u mnie nie działał, napisałam do nich o tym, szybko zareagowali i wysłali mi po prostu fakturę na PayPal-a.
Muszę bardzo pochwalić ananaskowy scrub. Nakładam go na ile się da, czasem nawet godzinę, twarz jest w tym czasie jakby cieplejsza, czuć, że coś tam działa. Po zmyciu z masażem skóra jest cudowna, rewelacyjnie oczyszcza i wygładza. Przy jakiejś następnej promocji zamówię big-a, tym razem wzięłam trochę próbek podkładów, co ja tam jeszcze wzięłam...
Aha duże opakowanie cienia French Vanilla ahh, uwielbiam go. Jest wprost cudowny, jako highlighter oraz przy smoky "odcinam" nim zewnętrzny kącik, fajny jest też na dolną powiekę. Polecam, wypróbujcie.
Co tam jeszcze, za co ja te 40$ zapłaciłam
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
|
|
|