2010-02-02, 22:11
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ***operacja tarczycy***
Cytat:
Napisane przez wiktoria8888
Kochane moje dziewczynki!!!!Ciesze sie ,ze moge sie komus troszke pożalic.Jesteście wspaniałe,że sie odezwałyście,Teraz po południu troszke lepiej sie czuje,ale najgorsza noc.Wieczorem juz zaczynam kaszlec a ból tak sie nasila,ze oh!!!!nie wiem dlaczego tak sie dzieje,ze wszystkie dolegliwosci wyłażą wieczorem lub nocą?Najgorsze jest to,ze pomimo bólu ciągle cos tam dziamgam"a to jogurcik a to zupka itp a chce do lata schudnac troszke.W moim wieku /mam 49 lat/wszystkie hormony juz nie pracuja tak jak trzeba.Często jakies niepoowodzenia rekompensowałam pysznym kawałeczkiem ciasteczka/uwielbiam ciasta/nie dosyc że człowiek już nienajzdrowszy ,to jeszcze wszystko sie sypie/włosy,skóra wiodczeje itp/nie mozna sie z tym pogodzic.No ale!!!jak tyłek rosnie za bardzo to juz wogóle do kitu!!!Pozdrawiam cieplutko.Może dzis nie będę juz ryczała?????pa
|
Nie poddawaj się,szukaj zajęcia i mysl więcej na TAK niż na NIE,czas po operacji nie jest łatwy,musisz dac organizmowi troche czasu aż hormonki będą ustabilizowane tabletkami.U mnie trwało to pół roku,hormony szalały,waga poszła w góre ale teraz jest już lepiej z moim samopoczuciem, natomiast z wagą nie zabardzo ale walcze z nią. Najważniejsze że jestem zdrowa. Co do bólu gardła to ja przy wypisie ze szpitala dostałam recepte na ketonal,brałam go przez 3 tyg.Tak że głowa do góry,minie troche czasu i życie wróci do normy,najważniejsze myslec pozytywnie i nie przejmowac się tym że lat przybywa tylko się cieszyc każdym następnym dniem.Pozdrawiam gorąco
|
|
|