Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-03, 08:05   #327
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Dziewzcyny, najpierw buzi dla kazdej
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Jak masz się tak męczyć i stresować to od razu biegnij po L4

To zależy czy będziesz przyklejała po 1 zdjęciu na kartce czy po 2 zdjęcia i czy tylko na przedniej stronie czy na obydwu stronach kartki.... Jeżeli będziesz przyklejała po 2 zdjęcia na stronie to Ci się zmieści 40 zdjęć, a jak chcesz przyklejać tylko po 1 zdjęciu to zmieści Ci się 20 zdjęć

A album cudny uwielbiam takie albumy

Dziewczynki a ja mam pytanie. Czy któraś z Was farbowała swoje buty ślubne?? Ja mam satynowe i kurcze trudno dostać farbki do materiału, które nie wymagają gotowania...Bo jakbym tak zaczęła buty gotować w tym barwniku to już raczej by było po butkach...A one mi się tak podobają Ale białe to do niczego mi nie pasują
no wlasnie ja tez bym chciala zafarbowac, tylko co wtedy z jasnym obcasem jak to bedzie wygladalo???
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
albo ją zapłodniłysmy przez Wizaz i teraz nas szuka po Polsce żeby nas zatłuc

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Maggie1983 oficjalnie gratuluję fasolki!!!!

i również gratulacje za 5 a co studiujesz? i gdzie pracujesz, że tak stresująco?

strippi nie martw się na pewno wszystko jest w porządku
badanie ginekologiczne zawsze boli przed porodem, czy jak? dlaczego Cię bolało?
studiuje administracje, wykonuje prace biurowa-place, kadry, ksiegowosc tylko tak naprawde ciagne tu 3 firmy, a problem jest taki ze jest dwoch udzialowcow, ktorzy maja rozne wizje i na dodatek zadne z nich nie jest tu na miejscu. Przy wczorajszej klotni byla siostra mojej szefowej i jej ponoc powtorzyla wszystko i szefowa prosi, zebym jeszcze chociaz do marca wytrzymala. Mam nadzieje sie z nia widziec wkrotce i wtedy powiem bez ogrodek o dzidziusiu i ze on teraz jest najwazniejszy i ze chce pozamykac rok i mam w d... i ide na L4! juz dzis ochlonelam, uspokoilam sie i postanowilam, ze z debilami nie rozmawiam, a jak sie wkurze to w kazdym momencie moge trzasnac drzwiami i isc na L4!

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no, ale już mam nowinę

no może być surowa podczas smażenia ona dojdzie do siebie

DZIEWCZYNY zanotowałam 12 skurczy 30 sekundowych co 10 min... 2 razy wtargnął się skurcz i miałam co 5 min..
bardzo boli, ale między skurczami jest ok
Do tego nogi jak lód zimne
i mi niedobrze
3MAJCIE KCIUKI!

ps. mam je od 3:00 wcześniej miałam ale nie były tak bolesne i się nie przejmowałam
chyba sie zaczyna i juz wkrotce poznamy Julcie !!!
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy spac nie umiecie ze o takich porach tu piszecie

Strippi - zmykaj do szpitala i trzymam dzis caly dzien za Ciebie kciuki za spokojny porod i radosny widok Twojego malenstwa na swiecie !!

Wczoraj mialam dostac @ - nie ma dzis tez na razie wiec zrobilam test
I co sa dwie kreski wyrazne ?? ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.

U mnie jakas sniezyca sie zrobila, pada snieg, wieje wiatr, strach wyhodzic na zewnatrz, a ja zaraz do pracy jade busem.
gratulacje Mamusiu! to teraz sio do lekarza i dbaj o siebie
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
2 krechy jak nic.

A w ogóle to dzień dobry

W ogóle bywając na różnych planowaczkowo-starankowych wątkach zauważam, ze dużo PM09 jest w ciązy. Szkoda, ze się tu nie udzielają
no to jak jest ktos nowy to rob konkurs ciekawe czy rownie dobra bede w zgadywaniu
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
strippi trzymam mocno kciuki
Azzis, zrobilam scan usg, jak tylko obrobie to wrzuce
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora