2010-02-03, 08:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Dziewzcyny, najpierw buzi dla kazdej 
Cytat:
Napisane przez monarika
|
no wlasnie ja tez bym chciala zafarbowac, tylko co wtedy z jasnym obcasem jak to bedzie wygladalo???
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
albo ją zapłodniłysmy przez Wizaz i teraz nas szuka po Polsce żeby nas zatłuc  
|

Cytat:
Napisane przez Ana***
Maggie1983 oficjalnie gratuluję fasolki!!!!
i również gratulacje za 5  a co studiujesz? i gdzie pracujesz, że tak stresująco?
strippi nie martw się na pewno wszystko jest w porządku 
badanie ginekologiczne zawsze boli przed porodem, czy jak? dlaczego Cię bolało? 
|
studiuje administracje, wykonuje prace biurowa-place, kadry, ksiegowosc tylko tak naprawde ciagne tu 3 firmy, a problem jest taki ze jest dwoch udzialowcow, ktorzy maja rozne wizje i na dodatek zadne z nich nie jest tu na miejscu. Przy wczorajszej klotni byla siostra mojej szefowej i jej ponoc powtorzyla wszystko i szefowa prosi, zebym jeszcze chociaz do marca wytrzymala. Mam nadzieje sie z nia widziec wkrotce i wtedy powiem bez ogrodek o dzidziusiu i ze on teraz jest najwazniejszy i ze chce pozamykac rok i mam w d... i ide na L4! juz dzis ochlonelam, uspokoilam sie i postanowilam, ze z debilami nie rozmawiam, a jak sie wkurze to w kazdym momencie moge trzasnac drzwiami i isc na L4!
Cytat:
Napisane przez strippi
no, ale już mam nowinę
no może być surowa  podczas smażenia ona dojdzie do siebie
DZIEWCZYNY zanotowałam 12 skurczy 30 sekundowych co 10 min... 2 razy wtargnął się skurcz i miałam co 5 min..
bardzo boli, ale między skurczami jest ok
Do tego nogi jak lód zimne
i mi niedobrze
3MAJCIE KCIUKI!
ps. mam je od 3:00 wcześniej miałam ale nie były tak bolesne i się nie przejmowałam
|
  chyba sie zaczyna i juz wkrotce poznamy Julcie !!!
Cytat:
Napisane przez Katunia:)
Dziewczyny czy wy spac nie umiecie ze o takich porach tu piszecie
Strippi - zmykaj do szpitala i trzymam dzis caly dzien za Ciebie kciuki za spokojny porod i radosny widok Twojego malenstwa na swiecie !!
Wczoraj mialam dostac @ - nie ma dzis tez na razie wiec zrobilam test 
I co sa dwie kreski wyrazne ??  ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.
U mnie jakas sniezyca sie zrobila, pada snieg, wieje wiatr, strach wyhodzic na zewnatrz, a ja zaraz do pracy jade busem.
|
gratulacje Mamusiu! to teraz sio do lekarza i dbaj o siebie 
Cytat:
Napisane przez Scio
 2 krechy jak nic.
A w ogóle to dzień dobry
W ogóle bywając na różnych planowaczkowo-starankowych wątkach zauważam, ze dużo PM09 jest w ciązy. Szkoda, ze się tu nie udzielają 
|
no to jak jest ktos nowy to rob konkurs ciekawe czy rownie dobra bede w zgadywaniu 
Cytat:
Napisane przez azzis
strippi trzymam mocno kciuki 
|
Azzis, zrobilam scan usg, jak tylko obrobie to wrzuce
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
|
|
|