Dot.: Jaki podkład przy trądziku??
magdolena
nie jestem jakaś znawczyni i nie znam się na składnikach danych kosmetyków więc nie analizowałam składu tego podkładu.
Ja również ostatnio poszukiwałam dla siebie podkładu dla mojej trądzikowej cery i sporo już próbek moja twarz przetestowała 
I wyraziłam swoją opinie na ten temat jak moja skóra ragowała po zmyciu podkładu. Przeważnie od razu, albo na drugi dzień po zmyciu pojawiały mi się nowe "niespodzianki" na twarzy i jedynie po podkładzie z La Roche-Posay nic mi się nie zrobiło ( więc to chyba znaczy, że nie zatyka porów ). Wiadomo, że raz na jakis czas może nam coś wyskoczyć na twarzy ale żeby to nie było za każdym razem jak zmywamy buzię po makijażu. I to nie jedyny plus jaki mogłabym dać temu właśnie podkładowi Chociaż nie próbowałam jeszcze podkładu z Vischy.
Jak wiesz nasza cera trądzikowa wymaga specjalnej pielęgnacji i specjalnych kosmetyków. A te apteczne są właśnie takie 
Jak wiadomo każda z nas ma inną cerę i inaczej raguje na różnego rodzaju kosmetyki więc dlatego metodą prób i błędów musisz sama dopasować sobie odpowiedni podkład do siebie.
|