Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks bez zabezpieczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-03, 19:26   #91
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Seks bez zabezpieczenia

Cytat:
Napisane przez FLAJ Pokaż wiadomość
Elvegirl - nie ze mi zabrakło argumentow, ale nie chce mi sie brnac w cos, co i tak nie ma sensu. Bo za kazdym razem, gdy cos napisze, albo sie smiejecie albo piszecie, ze jestem taka czy sraka... Naprawde nie ma sensu Kloccie sie miedzy soba
Bo rzucasz teorię, dla większości z nas nieprawdopodobną i żadnych konkretów na potwierdzenie jej...to jakiej się spodziewasz reakcji?
Przyjęcia tej teorii w ciemno i zamknięcia dziobków? To nie na tym forum Tutaj jest pełno wrednych, złośliwych i głodnych konkretnych informacji małp

Zdziwiłaś się, że nie zostałaś pogłaskana po czole, że nie spotkałaś się z pełnym zrozumieniem, życzliwością itd? Wiesz, przedstawiłaś swój punkt widzenia w taki sposób, że dziewczyny, nawykłe do burzliwych dyskusji, w taką dyskusję z Tobą się wdały...my się nie kłócimy między sobą. My się nawet z Tobą nie kłócimy. Gdybyś podała argument, rzeczowy w dodatku, na potwierdzenie swojej teorii...a tu nic. Poza "Znam to z zycia znajomych i uwierz mi, nie zawsze pierdoły ktore sa popisane w tych waszych ksiazeczkach, to prawdy zyciowe, bo zycia uczy nas niestety ZYCIE." No nie przekonałaś no. No nie.

A że wcześniej uczepiłyśmy się tego, że jesteś nieodpowiedzialna...? No bo jesteś Nie chcesz dziecka, ale uprawiasz seks bez zabezpieczenia, nawet kalendarzyka nie stosujesz prawidłowo...to jak to nazwać, jak nie nieodpowiedzialnością?
Prawda w oczy kole, to wiemy. Ale spokojnie, nikt tu Ci owych oczu wydrapać nie chce.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2010-02-03 o 19:31
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując