Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wózki firmy MIKRUS czy może inne - poradźcie proszę!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-23, 22:22   #9
Blondi2
Raczkowanie

Dot.: Wózki firmy MIKRUS czy może inne - poradźcie proszę!

Witam,
dołączę się do wątku bo sama noszę się z zamiarem kupna MIKRUSA ALU SPRINT - bardzo mi się on podoba .
ruda_MK,
ja oglądając ten wózek miałam wrażenie, ze jest on mniejszy od innych, zastanawiam się nawet czy gondolka nie jest za mała i teraz zdziwiłam się, że piszesz, że miałaś problemy ze zmieszczeniem się w drzwi!! W jednym ze sklepów powiedziano mi, że wózek ten produkowany jest w dwóch opcjach gondoli-dużej produkowanej na nasz rynek i mniejszej wysyłanej głównie na zachód. Nie wiem, czy to prawda, zamierzam wysłać maila z pytaniem do producenta . Ale może tak, skoro masz problemy, ja serio nie zauwarzyłam, żeby wózek ten był większy od innych. Jeśli masz taką możliwość to zmierz wewn. szerokość i długość swojej gondoli - z tego co się zorientowałam to standard to 35/36cm x 75/80cm - jestem ciekawa ile w takim razie ma gondola Mikrusa (producent niestety nie pisze). No i ta łamiąca się rama mnie martwi, jeśli to wada konstrukcji to wszystkie te wózki mogą się łamać .
Dziewczyny, jesli któraś z Was ma taki wózek to napiszcie, czy też łamią wam się ramy - nie warto wtedy na niego wydawać kasy!
Pozdrawiam!!
Blondi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując