Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ŚLĄSKIE MAMUŚKI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamuśki z krwi i kości :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-03, 20:45   #314
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: ŚLĄSKIE MAMUŚKI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamuśki z krwi i kości :)

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Martusia oby Ci juz przeszły et mdłości i wymioty, to jest straszne, ja nienawidze wymiotowac, zawsze płacze przy tym, moze ze strachu mnie omineły z Olą tez nie miałam
Będziesz miala na bierząco wieści jak tam jest, bedziesz przygotowana, ze hej
Ja mam wesele szwagierki 24 lipca i tez mam nadzieję, ze urodze tak koło 10 i pojedziemy już z maluszkiemale ja sobie moge chcieć a on moze wyjść 2 tyg po terminie nawet
dziekuje aa co do mdlosci.. to wczoraj byly dzis odpukac nie.. i nawet zjadlam czekoladke merci.. a do teraz co mialam czekolade w buzi to zaraz mi sie cofalo... moze 12 tydz i 5 dzien jest oznaka konca
mam nadzieje ze wam sie uda byc na weselu.. jak dobrze zagadasz z fasolka..

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16895775]Hej
Byłam wczoraj na Łubinowej, wrażenia pozytywne bardzo - fajne sale porodowe, 2osobowe, ale z możliwością zasłonięcia całkowitego, wanny, piłki, krzesła i inne takie. Czyściutko, ciepło, położne i pielęgniarki do strawienia Tzn. najpierw było trochę nierozmowne, ale że ja gaduła jestem i dużo zamieszania robię od razu, to się rozruszały [/QUOTE]
super... ja tez musze tam jechac choc na jedna wizyte.. chciala caly czas ale niepotrafie odkleic sie od mojego lekarza.. bardzo nam pasuje.. no nic.. zobaczymy..

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16899214]Na Łubinowej 300zł, 4 zajęcia najczęściej raz w tygodniu, mam termin na maj, to mam dzwonić i umawiać się w marcu [/QUOTE]
ooo to tanio myslam ze wiecej bedzie kosztowac..

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Mnie joga jakoś nie bardzo kręci :P
Nie potrafię stać w miejscu i się gibać na różne strony.. tam to jest bardzo powolne, ja wolałabym jakieś tańce,aerobiki czy cuś... ale póki co to mnie nie stać... a chciałabym odłożyć na szkołę rodzenia

A to mój brzuchol:

9 skończonych tygodni i 6 dni
A tż nie mogę się doprosić o zrobienie nowego.. a mieliśmy robić co tydzień :/ Taki jest pamiętliwy :[
wow... ale slodki... my tez mielismy robic co tydzien.. i poki co nie mam zadnego..

Carol77 twoj juz taki fajny