2010-02-03, 21:29
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Haha czy wyscie oszalaly??? bylam pewna ze tylko 4 strony przede mna.... i bum kolejne 7 !!!!!!!!! haha w takim tempie to jeszcze 2 nastepne watki powstana do marca , zobaczycie 
Dzieki za rady na zgage, na pewno skorzystam!!
Musze sie pochwalic, ze moj TZ zaliczyl wczoraj pieknego kopniaka w twarz od corki nigdy nie mogl jej poczuc, zawsze sie uspokajala jak przykladal reke itp.. a wczoraj ogladalismy film i polozyl glowe na brzuchu... i BUM!!! dostal takiego kopasa ze odskoczyl jak poparzony a mnie az wygielo haha ...jego wyraz twarzy-bezcenny 
Mam jeszcze ogromniasta prosbe...
robie zakupowa liste dla mamy, z rzeczami aptecznymi ktorych tutaj niestety nie moge znalesc....rzeczy raczej higieniczne ktore wole miec a np nie uzyc itp macie jakies swoje typy? jesli chodzi o nosek (frida???), cos do gojenia pepuszka oprucz spirytusu (slyszalam o jakis patyczkach, wacikach), kalik, olinatum??,herbatki hipp koperkowe i duzo innych rzeczy...musze stworzyc jedna wieeeelka liste, bo bez tego ona sobie nie poradzi hehe
I co w koncu w zwiazku z sudacremem? Ja mialam zamiar uzywac go regularnie, nie tylko jak zrobi sie odparzenie :/ a teraz juz sama nie wiem.... jak to jest z Wami?
|
|
|