2010-02-03, 22:12
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lokale weselne - Koszalin, Kołobrzeg i okolice
[QUOTE=zunia;16935363]Ja też planuję ok 80 osób i wybraliśmy Pałac Budzistowo. Cena przystępna, apartament dla nowożenców w prezencie, fajna sala moim zdaniem to fajny pomysł. W Doris sala do tańca jest jakby oddzielona, przeszklona może to trochę utrudnić integrację-ale to tylko moje zdanie.
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------
Kurcze Budzistowo fajne miejsce, ale ostrzegam przed wredną Panią właścicielką. Właśnie dzisiaj się dowiedziałam, że właścicielka odwołała wesele mojej przyjaciółki, które miało odbyć się w czerwcu. Dodam jeszcze, że wszystko było ustalone już w sierpniu 2009, a tu taki numer! Widocznie trafiła jej się para, która ma więcej gości (przyjaciółka robi na 60 osób) przez co więcej zarobi. Takie zachowanie jest moim zdaniem wysoce nieetyczne i na prawdę źle świadczy o tej pani! Boshe przez nią dziewczyna ze 24h przepłakała ;/
Póki co Karczma Myśliwska zgodziła się zrobić im wesele, ale słyszałam różne rzezcy o tym miejscu. U jednej kuzynki było fantastycznie. Jedzenie dobre i wogóle super. U drugiej natomiast szefa kuchni nie było, kelnerzy się schlali i wynieśli jedzenie. Para młoda była wściekła, bo nie było co jeść. U znajomych natomiast (wesele na 40 os) nie poinformowano ich, że ich wesele połączone będzie z balem dzieci z podstawówki! Aż strach się bać jaki mi numer wykręcą (a jeszcze nie wiem gdzie będziemy mieli wesele).
Pozdrawiam dziewczęta
|
|
|