2010-02-04, 08:35
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
Napisane przez Kachula82
Hej a do farbowania taka profesjonalną myślicie, że można kupić odżywkę w saszetce czy coś taką jakie są w pudełkach z farbami? Wiem, że włosy powinno sie odżywić po farbowaniu 
|
Ale pytasz o odżywkę w saszetce do tej konkretnej farbki, czy w ogóle taką jak w drogeryjnych farbach do włosów? Bo np. w Rossmanie na pewno można kupić osobno odżywkę w tubce z Wellatonu, dokładnie taką jak w opakowaniu z farbą jak farbowałam kiedyś Wellatonem, to pamiętam, że byłam z niej zadowolona.Moja mama regularnie używa tych farb i też bardzo sobie chwali. W drogeriach są też te malutkie tubki odżywek Gliss Kur na Allegro jest też duży wybór jednorazowych lub starczających na kilka zastosowań odzywek nadających się do użycia zaraz po farbowaniu-np.ampułka vitamino color L'Oreal do włosów farbowanych, z regenerującyh sa np. małe tubki L'Oreal absolut repair renew c, L'Oreal powerdose contrast (do włosów z pasemkami), matrix sleek look w małej tubce - wszystkie kosztują najwyżej kilka zł, więc spokojnie można wybrać coś dla siebie
|