Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-04, 10:51   #3742
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

hej laski u mnie w nocy odeszly wody opowiem od poczatku moze od 2 w nocy bolal mnie brzuch jak na okres no ale juz tak mialm wiec sie nie przejmowalam o 3 odszedl mi czop i powoli odchodzil do 4,30 zaczelam miec przy nim skurcze co 20 min 18min 13 min,wstalam do lazienki no i jak tylko ustalam to chlusnely mi wody wiec TZ od razu po kolezanke i do szpitala w drodze do szpitala skurcze mialam co 5 min ale trwaly 8 sekund w szpitalu zrobili mi KTG zbadali mocz wody czyste ale zero rozwarcia nic a nic wiec po godzinie lezenia pod KTG lekarz powiedzial ze najlepiej on by radzil jechac do domu bo rozwarcia nie ma z malym ok i jesli bede miala skurcze co 7 min trwajace 40 sekund to mam przyjechac(jako ze mieszkam w bray to 7 min) jesli wody beda zielone albo czerwone badz maly nie bedzie sie ruszal,wody odchodza mi caly czas leci ze mnie strasznie no i czekamy z TZem,a jelsi nie bede miala takich objawow to mam przyjechac jutro z samego rana i beda wywolywac bo jak wody odejda to 24 godz i trzeba wywolywac