Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-04, 14:44   #3455
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
nie będę tu opisywać

chyba tak
tak jakby od zera - 5 godzin, testy
najchętniej rzuciłabym to w kąt.
.
to zgłoszę się później na gadu

dasz radę ;*

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
po 3 latach odwiedził nas właściciel matki Perły.. i ze szczęścia (zapach poczuła) się posikała jak go tylko dorwała przed domem

w USA to normalne, że jak się nie umiesz zająć psem to Ci go zabierają.
tak samo, jak chcesz mieć psa w mieście musisz mu wyciąć struny głosowe.. przynajmniej w niektórych Stanach

straszne

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

Martyna, pytałaś o tą sterylizację.
My nie sterylizowaliśmy Perły.. chcieliśmy żeby miała szczeniaki, nawet jej fagasa znaleźliśmy, była z 5 razy na randce na małe co nieco.. ale nic nie wyszło.. latała, kokietowała tego pieska.. a jak co do czego, on na nią bryk.. a ona ogon podkulała i go próbowała gryźć. To kupiliśmy kaganiec na kolejne spotkanie , ale wszystko jedno nie dała się..
taka cnota z niej jakaś.
haha.

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
O kurcze to już piąta część Tak myślę, czy przygarniecie mnie ponownie do siebie, bo troszkę dawno mnie nie było.. Chętnie bym do Was wróciła i zaczęła się udzielać, a nie tylko podczytywać
o czesc ;*

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
O Martynko
A w sumie to nigdzie Jakoś tak odpoczywałam od komputera..
Teraz mam ferie i siedzę w domu z bratem małym, złamało biedactwo piszczel na nartach.. Ja też byłam(uczyłam się) i ja jestem cała Miałam studniówkę i było tak średnio.. No i wróciłam do tego mojego chłopaka co pisałam, że ze mną zerwał.. Oddałam ostateczną deklarację maturalną i próbuję się uczyć do tej mojej matury

Wybaczysz Martynko moją nieobecność? Co wolisz czy ?
No i czy Wy wybaczycie ? Co wolicie czy ?
mój braciszek też ma złamanę jakąś kośc gdzieś przy stopie ( wybaczcie ale nie znam się na anatomii ) i tez muszę go nosic wszędzie

to i to wolę

Cytat:
Napisane przez khloe_ Pokaż wiadomość
cześć maturzystki ;D
ja również w tym roku zdaje i mam w głowie kompletny chaos...
zdaje polski, angielski, matme, wos i historie - wszystko na PP..
gorzej,że nie wiem co potem???
moje ewentualne opcje na studia to stosunki międzynarodowe, europeistyka, polityka społeczna na UW wszystko.
orientujecie sie czy to dobre kierunki? co można po nich robić? niestety od zawsze jestem humanistką i nawet nie chce myśleć o czymś bardziej ścisłym...

pozdrawiam
hej

dzień dobryyyy ;*
zrobiła nam z polskiego test. jakiś poryty -.-. w ogóle to chyba pójdę się zdrzemnąc. pa;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora