2010-02-04, 14:44
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez blue_apple
nie będę tu opisywać
chyba tak 
tak jakby od zera - 5 godzin, testy
najchętniej rzuciłabym to w kąt. 
.
|
to zgłoszę się później na gadu
dasz radę ;*
Cytat:
Napisane przez mtynai
po 3 latach odwiedził nas właściciel matki Perły.. i ze szczęścia (zapach poczuła) się posikała jak go tylko dorwała przed domem
w USA to normalne, że jak się nie umiesz zająć psem to Ci go zabierają.
tak samo, jak chcesz mieć psa w mieście musisz mu wyciąć struny głosowe.. przynajmniej w niektórych Stanach
|

straszne 
Cytat:
Napisane przez mtynai
Martyna, pytałaś o tą sterylizację.
My nie sterylizowaliśmy Perły.. chcieliśmy żeby miała szczeniaki, nawet jej fagasa znaleźliśmy, była z 5 razy na randce na małe co nieco.. ale nic nie wyszło.. latała, kokietowała tego pieska.. a jak co do czego, on na nią bryk.. a ona ogon podkulała i go próbowała gryźć. To kupiliśmy kaganiec na kolejne spotkanie  , ale wszystko jedno nie dała się..
taka cnota z niej jakaś.
|
haha.
Cytat:
Napisane przez malenstwo5
|
o czesc ;*
Cytat:
Napisane przez malenstwo5
O Martynko 
A w sumie to nigdzie  Jakoś tak odpoczywałam od komputera..
Teraz mam ferie i siedzę w domu z bratem małym, złamało biedactwo piszczel na nartach.. Ja też byłam(uczyłam się) i ja jestem cała  Miałam studniówkę i było tak średnio.. No i wróciłam do tego mojego chłopaka co pisałam, że ze mną zerwał.. Oddałam ostateczną deklarację maturalną i próbuję się uczyć do tej mojej matury
Wybaczysz Martynko moją nieobecność? Co wolisz  czy  ?
No i czy Wy wybaczycie ? Co wolicie  czy  ? 
|
mój braciszek też ma złamanę jakąś kośc gdzieś przy stopie ( wybaczcie ale nie znam się na anatomii ) i tez muszę go nosic wszędzie 
to i to wolę 
Cytat:
Napisane przez khloe_
cześć maturzystki ;D
ja również w tym roku zdaje i mam w głowie kompletny chaos...
zdaje polski, angielski, matme, wos i historie - wszystko na PP..
gorzej,że nie wiem co potem???
moje ewentualne opcje na studia to stosunki międzynarodowe, europeistyka, polityka społeczna na UW wszystko.
orientujecie sie czy to dobre kierunki? co można po nich robić? niestety od zawsze jestem humanistką i nawet nie chce myśleć o czymś bardziej ścisłym...
pozdrawiam 
|
hej 
dzień dobryyyy ;*
zrobiła nam z polskiego test. jakiś poryty -.-. w ogóle to chyba pójdę się zdrzemnąc. pa;*
|
|
|