|
Zadomowienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Debiut DAISSY na Ciuchlandii:) Same perełki - zapraszam :)
Witam Was 
To mój debiut na Ciuchlandii , jednak na Kosmetycznym już mnie wszyscy znają Przekupki też można dla pewności podejrzeć
UWAGA
Bardzo dbam o moje rzeczy, do wymianek podchodzę poważnie i tego samego oczekuję od innych. W razie pytań, chętnie odpowiem na szczegóły.
Noszę rozmiar 38, jednak z racji dużego biustu czasem i 40. Rozmiar obuwia to: 38 (37,5 letnie).
Poszukuję ładnych ciuszków, ciekawych dodatków, obuwia, torebek, kolczyków, pasków, apaszek, itd. więc śmiało piszcie i proponujcie 
Nie jestem zainteresowana: sportowymi ubraniami i obuwiem, rzeczami o dużo niższej wartości oraz małymi - w rozmiarze S lub mniejszym - nie proponujcie mi takich.
Mam do wymiany kilka rzeczy, zdjęcia znajdują się w: 1,2,4 oraz 8 poście, szczegóły podam po kolei:
TOREBKI
1. Skórzana torebka w kolorze fuksji na złotym łańcuszku, nowa, założona tylko raz, kupiona w "Krokodylu" za kwotę ok. 200 zł
2.Nowa, jeszcze z metką torebka "Bershka" w kolorowe cekiny - mienią się na wiele kolorów, głównie zieleń i fiolet
3. Torebka - organizer, ma wiele kieszonek i schowków na dokumenty, nawet ukryte lusterko 
4. Torebka z futerkiem i pomponami, kupiona w Stanach, w stylu vintage, pasek poprzecierany od nowości.
CIUSZKI
1. Cudowne futerko, nowe, w ogóle nie noszone, mięciutkie, materiał w środku bardzo delikatny - rozmiar 38 / M
2. Bluzka nowa, jeszcze z metką, przywieziona ze Stanów, ciekawy materiał z bliska wygląda trochę jak skóra węża - kolor szmaragd/granat - bardzo ciekawy
3. Kurteczka z futerkiem, krótka, założona tylko raz, przywieziona ze Stanów - rozmiar 36- 38
4. Bluzeczka z bardzo delikatnej koronki, wiązana w pasie atłasową tasiemką; rozmiar: 34 - 38
5. Bluzka - tuniczka z delikatnej satyny, nie gniecie się, super się nosi, używana ale stan idealny - rozmiar 36 - 38 (mam duży biust i jest dobra)
6. Bluzeczka w kropki, założyłam tylko raz, można zakładać na jakiś top, urocza, bardzo dziewczęca, pasuję na rozmiary: 36 - 38
7. Spódnica niebieska w kwiaty, rozkoszna wiązana w talii, rozmiar: 36, ale na 38 też będzie dobra, firma: Quiosque
8. Sweterek niebieski, z żółtą aplikacją, założony tylko raz, na metce rozmiar: XL ale to jakiś żart raczej, pasuję na rozmiar: 34 do 38.
9. Spodenki, wyglądają też świetnie z rajstopami i szpilkami Założone tylko raz, rozmiar: 36 -38
10. Spódnica w piękne aplikacje, bardzo wiosenna i dziewczęca, w rozmiarze: 36, na 38 też będzie dobra.
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
miejsce na zdjecia
Edytowane przez DAISSY
Czas edycji: 2010-02-04 o 23:23
|