2010-02-04, 19:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Napisane przez lenaa83
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Figarro
Matsuri jest dostępne na stronie domzdrowia.pl 100ml/225,00zł
Nie wiem czy to okazja,ale jest
Sama z tej strony nie zamawiałam,ale czytałam w którymś z wątków że dziewczyny były zadowolone.
Edit
zapomniałam KLIK
|
Dzięki Figarro - cena trochę taka.... 
Muszę sobie przemyśleć....
Cytat:
Napisane przez agaa13
Magdulenko, bardzo piękna kolekcja  . Skradłabym Ci ambre etro, safrana( niestety mam tylko maluszka).
a powiedz mi, czy Ty masz cinema klasyczne? ostatnio zamna chodzi cinema ale nie wiem na jaka wersje sie skusic -klasyczna czy ete?
|
Dziękuję Aniu 
Cinemę mam taką - wydaje mi się delikatniejsza od EdP ale równie urocza i ma taką mniam bazę 
Gdyby nie mój "rozrzut" w zapachowych miłościach, chciałabym mieć wszystkie Cinemy 
Cytat:
Napisane przez dysk
...
Magdo - dziękuję  (Wiesz kto się mną opiekuje - Sabb - moja sister zapachowa) A kolekcja twoja śliczna - charakterne niszowce bym podebrała
...
|
Wiem, wiem, Werko - trzymam kciuki za Twoje oszczędzanie i doprowadzenie kolekcji do perfekcji 
Cytat:
Napisane przez fergieunia
...
łał ile skarbów u Ciebie    ! Super kolekcja! Aż zaniemówiłam z wrażenia. Gratuluję 
|
Dziękuję 
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------
Cytat:
Napisane przez KasiaxQ
Magdulenko, od kilkunastu minut zachwycam się zdjęciami Twojej kolekcji  Jest taka barwna i intrygująca 
A to serducho CdG ładnie pachnie? 
A Eau de Lalique?
|
Dziękuję Kasiu 
W "druciaku" jest CdG2 Love Hurts - troszkę inna wersja niż w klasycznym opakowaniu, ale muszę zaznaczyć, że ja tych różnic nie wyczuwam 
A Eau de Lalique jest fajne, ale raczej na wiosnę, bo to bardzo delikatny zapach.
Właśnie wiosenny, zwiewny, z ciekawą drzewną bazą.
(dorzucę Ci próbkę do naszej wymianki , potestujesz sama)
|
|
|