Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-04, 18:53   #3485
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
przepraszam, że nie cytuję, ale ja tylko na chwilkę.
całą noc nie spałam wymiotowałam, miałam biegunkę
dzisiaj przespałam cały dzień, teraz wątroba mnie boli
super

nie byłam w szkole.
a podobno chłopak ode z klasy wybrał taki sam temat jak ja mam, który wybrałam już we wrześniu
on sobie od tak zmienił, polonistka powiedziała, że dobrze, tylko mamy mieć inne utwory.
jutro idę do szkoły do wyjaśnić, bo tak być nie może
jestem dopiero 12. na liście, a on 1. i to mnie posądzi komisja, że z niego ściągnęłam temat.
mój temat : Konflikt ojca z synem. Omów na wybranych przykładach literackich.
5 utworów z których będę korzystać:
Nad Niemnem
Chłopi
Syn marnotrawny
Jesień - Władysław Reymont
Doktor Piotr - Stefan Żeromski
z trudnością wpadłam na pomysł z dwoma ostatnimi, więc wątpię, że on napisze tak, że żaden się nie powtórzy
i co tu zrobić ?

Chyba za bardzo nie nie możesz... U mnie w kasie dwóch chłopaków ma taki sam, nauczycielka ma to w , ale to coś o fantasy, to łatwo im będzie inne utwory, a w Twoim raczej nie... Głupia sytuacja

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16964464] to Ty nie widziałas jaka u mnie dziewczyna miała sukienkę . prześlę Ci na gadu

no właśnie nie pamiętam żebyś mi opowiadała o Teleexpresie [/QUOTE]
Tą z kołem?

Gotowy efekt pokażę, bo tak, to za skomplikowanie. A mamy świetnie pomysły (ach, skromność )

parodia jest offline Zgłoś do moderatora